Redactia.ro
Home » Monden » Care au fost ultimele cuvinte spuse de mama Oanei Zăvoranu pe patul de spital! ”Nu a vrut să ne împăcăm”

Care au fost ultimele cuvinte spuse de mama Oanei Zăvoranu pe patul de spital! ”Nu a vrut să ne împăcăm”

Care au fost ultimele cuvinte spuse de mama Oanei Zăvoranu pe patul de spital! ”Nu a vrut să ne împăcăm”

Oana Zăvoranu a făcut o serie de dezvăluiri despre relația pe care a avut cu mama sa. În cadrul unui podcast, vedeta a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte spuse de Mărioara pe patul de spital. 

Care au fost ultimele cuvinte spuse de mama Oanei Zăvoranu pe patul de spital! ”Nu a vrut să ne împăcăm”

Au trecut șase ani de la moarte Mărioarei, iar Oana Zăvoranu face dezvăluiri uluitoare. Vedeta a declarat că, nici în ultimul ceas, cea care i-a dat viață nu a vrut să se împace cu ea, susținând că banii au fost întotdeauna mai importanți. În plus, bruneta recunoaște că ea și mama sa s-au despărțit supărate una pe cealaltă.

Mai mult decât atât, vedeta regretă că multe momente din viața ei au fost televizate și că a fost deschisă precum o carte în unele clipe în care nu trebuia să se întâmple acest lucru. De teamă să nu se întâmple ceva cu Mărioara a acceptat să meargă la ea la spital, cu toate că nu-și vorbeau, însă lucrurile au luat o altă întorsătură atunci, după cum declară chiar bruneta.

”Din păcate, multe momente din viața mea au fost televizate. Ultima oară când m-a chemat mama la spital, m-am dus. Eu, având un suflet bun, băi, deși nu vorbeam cu ea, cum m-aș simți dacă vreodată s-ar întâmpla ceva și nu mă duc când mă cheamă mama mea pe patul de spital, fapt pentru care am dat curs. Lucrurile erau nasole rău între noi, dar mi s-a părut de neconceput. Mama singură se certa cu mine, iar eu tot timpul am încercat să mă împac cu ea. Bună, rea, era mama. Ghinionul a fost ca mama nici până în ultimul nu-și dorea să se împace cu mine, pentru că banii au fost mai importanți”, a declarat Oana Zăvoranu într-un podcast.

Oana Zăvoranu și mama ei s-au despărțit certate

De asemenea, atunci când își amintește de ultimele momente cu mama sa în viață, Oana Zăvoranu a declarat că simte că nu i-au oferit niciodată liniște ultimele imagini cu Mărioara pe patul de spital, susținând că și-ar fi dorit să rămână cu altă reprezentare a celei care i-a dat viață în minte. La o săptămână de la clipa în care Oana s-a dus la spital, iar lucrurile s-au schimbat radical, Mărioara s-a stins din viață, în urma problemelor de sănătate cu care se confrunta.

”Nu mi-a oferit liniște că am văzut-o în ultimele clipe. Aș fi preferat să rămân cu altă imagine, nu cu ea din ultimul moment. Ne-am despărțit supărate rău. Chiar supărate rău. La modul că eu mi-am smuls lavariera și am spus gata. Poate că am făcut cea mai mare greșeală că m-am dus, poate că nu trebuia. La o săptămână a murit. În sufletul meu s-a produs o ruptură iremediabilă a ultimului moment în care eu am văzut-o pe mama în viață”, a continuat soția lui Alex Ahsraf despre mama sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: