Redactia.ro
Home » Monden » Care a fost, de fapt, motivul pentru care Oana Zăvoranu și Pepe au divorțat. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate în urmă cu 11 ani

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Oana Zăvoranu și Pepe au divorțat. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate în urmă cu 11 ani

GALERIE FOTO (5) Care a fost, de fapt, motivul pentru care Oana Zăvoranu și Pepe au divorțat.

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Oana Zăvoranu și Pepe au divorțat. Deși au trecut 11 ani de la divorțul dintre cei doi artiști, mulți s-au întrebat în tot acest timp care a fost motivul acestei decizii. Ei bine, s-a aflat adevărul din spatele unuia din cele mai scandaloase despărțiri din showbiz-ul românesc.

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Oana Zăvoranu și Pepe au divorțat. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate în urmă cu 11 ani

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Oana Zăvoranu și Pepe au divorțat. Cu siguranță, divorțul dintre Oana Zăvoranu și Pepe a fost unul din cele scandaloase din lumea mondenă. Cei doi actori și-au aruncat vorbe dure, iar ani de zile Oana l-a acuzat pe fostul soț de nenumărate lucruri. Cu toate că au divorțat în urmă cu 11 ani, Oana Zăvoranu a vorbit fără perdea despre fostul soț, care a divorțat a doua oară, în urmă cu câteva luni.

Actrița a declarat încă de la început că nu artistul a fost cel care a decis să divorțeze. Aceasta a mărturisit în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță că nu mai avea sentimentele pentru el și că nu și-a mai dorit că artistul să-i mai dea o șansă. Chiar și așa, bruneta a recunoscut că s-au iubit foarte mult și că au trăit momente frumoase împreună. „Eu am divorțat de el înainte lui, dar el nu știe. Nu sunt nebună. El a divorțat pentru că eu nu am mai vrut ca el să mă ierte. N-am să neg niciodată că ne-am iubit și că a fost o relație foarte frumoasă. Nu a divorțat Pepe de Oana, a divorțat Oana de Pepe. Nu era rănit. Un om rănit se ascunde, nu era rănit. Eu nu l-am mai iubit pe Pepe. Eu nu m-am căsătorit din ambiție cu altcineva. Am stat câțiva ani de zile până când l-am găsit pe al meu pe care îl iubesc pe bune.”, a declarat Oana.

Ce l-a deranjat pe celebrul artist?

Conform brunetei, se pare că Pepe nu suporta ca soția sa să aibă secvențe intime sau romantice cu colegii de pe platou, așa că a pus-o să aleagă între el și cariera sa. „El nu suporta ca eu să mă pup, eram actriță. M-a pus în niște situații foarte delicate față de producători, care îmi ziceau că sunt rol prinicipal și că nu puteau să stingă lumină. Și el avea videoclipurile lui, în care se îmbulina cu alea. Se pupa și el cu altele, dar eu nu i-am zis că doarme pe balcon. M-a pus să aleg între el și carieră și l-am ales pe el, constrânsă de el. Nu a fost bine. Eu am pierdut niște trenuri importante. Eu nu i-am zis lui să renunțe la cântat”, a mai spus Oana Zăvoranu.

La rândul său, Pepe spune că a ieșit pugubit din căsnicia cu Zăvoranca.

Pepe a povestit faptul că a rămas fără multe lucruri personale după ce a divorțat de Oana Zăvoranu. Artistul susține că bruneta i-ar fi luat mai multe obiecte cu valoare sentimentală și că are și dovezi în acest sens. De exemplu, a povestit că a existat un televizor pe care artistul l-ar fi primit de la mama sa, și o brățară cu valoare sentimentală.

„Vii, imi iei totul din casa, din proprietatea mea si nu se intampla nimic. Am facut plangere: televizorul ala e de la mama, a disparut, uite actele lui. Ai filmare cand l-au luat. Mobila asta e cumparata de mine, pentru ca era casa si era sediu de firma, uite facturile. Unde e mobila? Nu stiu. Pai uite filmare cum au bagat-o in masina cu numarul cutare. Nimic! S-a clasat, s-a inchis dosarul. Si pe ce ne legam? Nu ai masca, amenda! Daca ma prinzi cu radarul, nu ajunge permisul la Udristei si eu sunt in ziar, ma dai exemplu’, a spus el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: