Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Oana Zăvoranu a criticat-o pe fosta soție a lui Pepe. Ce a deranjat-o la Raluca Pascu

Motivul pentru care Oana Zăvoranu a criticat-o pe fosta soție a lui Pepe. Ce a deranjat-o la Raluca Pascu

Oana Zavoranu

Oana Zăvoranu a dat cărțile pe față, în ceea ce privește criticile pe care i le-a adus de-a lungul timpului fostei soții a lui Pepe, Raluca Pascu. ”Querida” a spus adevărul!

Motivul pentru care Oana Zăvoranu a criticat-o pe fosta soție a lui Pepe. Ce a deranjat-o la Raluca Pascu

Este bine-cunoscut faptul că de-a lungul timpului, Oana Zăvoranu a criticat-o în repetate rânduri pe Raluca Pascu, cea care a înlocuit-o, în ultimii ani, în inima lui Pepe. Între timp, și aceasta a devenit una dintre fostele soții ale artistului, iar Oana Zăvoranu a oferit detalii despre motivul pentru care a preferat să o ironizeze.

Mai exact, Oana Zăvoranu a explicat faptul că nu are nimic personal cu Raluca Pascu, ci a simțit nevoia să o atace, pentru că știa că-l afectează pe Pepe. ”O atacam pe Raluca pentru că știam că se atacă el, nu că aveam ceva cu ea. Nu am nimic cu ea”, a spus Oana Zăvoranu, în cadrul unui podcast, scrie Spynews.

Cine e bărbatul pentru care Raluca Pastramă divorțează de Pepe: S-a aflat –  Capital

Oana Zăvoranu, despre mama ei

Mariana Bănicioi este mama, decedată, a Oanei Zăvoranu. Au fost mulți ani în care acestea s-au certat aprig la TV, pe avere. Femeia s-a stins din viață în anul 2015, la 66 de ani, din cauza unei suferinţe renale mai veche, pentru care făcea periodic dializă.

Oana Zăvoranu a precizat în același podcast că mama sa ” a lăsat-o cu multe belele pe cap” și că a trebuit să se lupte cu mulți oameni pentru a-și câștiga dreptul la averea acesteia, care nu i-a lăsat niciun testament. Cu banii de pe urma celei care i-a dat naștere, Oana spune că i-a investit într-o clinică medicală, pe care a extins-o în mai multe zone ale țării.

”(…) mama m-a lăsat cu multe belele pe cap. Vă amintiți că un an a durat să pot să intru în Agricomex. Cu dosare făcute de cei care dețineau 42%, cu balamuc, etc… Mama nu mi-a lăsat mie vreun testament. A trebuit să mă lupt cu toți psihopații pentru ce era al meu de drept. Banii i-am investit într-o clinică medicală care este și asta un succes cu mult peste așteptări pentru mine și un motiv de mândrie pentru că de la o clinică m-am extins în trei locații”, povestea vedeta.

Cu cat a vandut Oana Zavoranu vila Marioarei

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: