Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu o atinge pe Cristina Ich la punctul vulnerabil. Bruneta a șters pe jos cu prietena cea mai bună a influenceriței

Oana Zăvoranu o atinge pe Cristina Ich la punctul vulnerabil. Bruneta a șters pe jos cu prietena cea mai bună a influenceriței

Oana Zăvoranu nu se oprește! După ce a făcut-o terci pe Andreea Raicu, a venit rândul Daianei Anghel să „intre pe mâna” focoasei brunete.

Să fie Cristina Ich motivul pentru care Oana Zăvoranu o atacă dur pe Daiana Anghel? Vă întrebați oare ce legătură ar avea Oana Zăvoranu cu Cristina Ich, ei bine cele două au purtat un răzzboi atât de mare încât au ajuns în fața înstanței. Sătulă să o audă pe Oana Zăvoranu cum o critică și cum scoate la suprafață aspecte din trecutul ei, Cristina Ich, actuala iubită a lui Alex Pițurcă, adat-o în judecată pe Oana Zăvoranu, ba mai mult a i câștigat procesul.

Acum, Zăvo are interdicție din partea judecătorilor să mai vorbească sau să mai posteze despre Cristina Ich. Daiana Anghel este cea mai bună prietenă a Cristinei, iar acest aspect trezește semne de întrebare în privința atacului din partea Oanei răsfânt asupra sa. Să fie oare o răzbunare sau o ocazie să o lovească pe Ich la punctul sensibil?

Mi-ați cerut-o de nenumărate ori. ce o recomandă pe ea? Vă zic eu! Nimic! A prezentat și ea trei știri, s-a combinat cu niște unii și l-a găsit pe unu după ce a fost și ea inimă zburdalnică și ăla a luat-o de nnevastă. O să vedeți că și ea forjează tot. Această individă are mult tupeu. Nuare nimic care să o recomande în skincare, către a promova sau a povesti femeilor despre ce trebuie să îți dai pe față, când și-așa mai departe. Această individă a plagiat la un moment dat o pagină de care chiar se ocupă o tipă de la un brand important. I-a copiat postările ăleia pentru că doar asta știe să facă. I-a răspuns femeii extrem de tupeistic. Această individă este foarte periculoasă pentru că te face să crezi că nu mai ai nevoie de un dermatolog.„, a spus Oana Zăvoranu despre Daiana Anghel.

Oana Zăvoranu, lovitură sub centură Andreei Raicu

Oana Zăvoranu a ironizat-o la culme pe fosta prezentatoare TV, aducând publicului aminte de aventurile și relațiile pe care Andreea Raicu le-a avut cu diverși bărbați cunoscuți în lumea Capitalei. Aceasta a afirmat că Andreea Raicu are „mintea zero barat” și că nu a făcut absolut nimic la viața ei, precizând bineînțeles că «și ea este una dintre vedetele care fac reclamă pe mocangeală». Bruneta a taxat-o grav pe Andreea Raicu adăugând faptul că aceasta mereu încercă să pară că este în suferință din cauza bărbaților, drept urmare că a rămas cu cearcăne.

Avem marfă nouă! N-o să mai fiu amabilă cum am fost! O primă clientă a emisiunii noastre este Andreea Raicu. Știu, știu, unii dintre voi deja dați ochii peste cap, nu de bine ci de rău. Andreea Raicu a apărut pe plaiurile mioritice așa ca un fel de asistentă TV, după care s-a băgat ușor, ușor, s-a băgat ea mi se pare, la o emisiune de modă, de ceva. Și mă rog, o maimuțăreală, nimic în cap, minte zero barat. Nu comică, nu nimic. Se fâțâia. A trecut timpul și Andreea Raicu ațopăit, spune presa și dacă spune presa spunem și noi, a țopâit din pătuț în pătuț pe la tot felul de băieței mai de bani gata, mai artiști, că ea era inimă zburdalnică așa în tinerețe și s-a lăsat și foarte ușor rănită.”, a afirmat Oana Zăvoranu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: