Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu, o lovește sub centură pe Andreea Raicu. „A țopăit din pătuț în pătuț, minte zero barat”

Oana Zăvoranu, o lovește sub centură pe Andreea Raicu. „A țopăit din pătuț în pătuț, minte zero barat”

Oana Zăvoranu a făcut publică o nouă ediție a emisiunii ei despre lumea mondenă. Se pare că focoasa brunetă a terfelit-o pe nimeni alta decât Andreea Raicu.

Oana Zăvoranu a ironizat-o la culme pe fosta prezentatoare TV, aducând publicului aminte de aventurile și relațiile pe care Andreea Raicu le-a avut cu diverși bărbați cunoscuți în lumea Capitalei. Aceasta a afirmat că Andreea Raicu are „mintea zero barat” și că nu a făcut absolut nimic la viața ei, precizând bineînțeles că «și ea este una dintre vedetele care fac reclamă pe mocangeală». Bruneta a taxat-o grav pe Andreea Raicu adăugând faptul că aceasta mereu încercă să pară că este în suferință din cauza bărbaților, drept urmare că a rămas cu cearcăne.

Avem marfă nouă! N-o să mai fiu amabilă cum am fost! O primă clientă a emisiunii noastre este Andreea Raicu. Știu, știu, unii dintre voi deja dați ochii peste cap, nu de bine ci de rău. Andreea Raicu a apărut pe plaiurile mioritice așa ca un fel de asistentă TV, după care s-a băgat ușor, ușor, s-a băgat ea mi se pare, la o emisiune de modă, de ceva. Și mă rog, o maimuțăreală, nimic în cap, minte zero barat. Nu comică, nu nimic. Se fâțâia. A trecut timpul și Andreea Raicu ațopăit, spune presa și dacă spune presa spunem și noi, a țopâit din pătuț în pătuț pe la tot felul de băieței mai de bani gata, mai artiști, că ea era inimă zburdalnică așa în tinerețe și s-a lăsat și foarte ușor rănită. Știți genul ăla de femeie care orice i se intâmplă ea e pe suferință? Asta e ea! De la suferință s-au făcut și niște cearcăne pe care le poartă și în ziua de azi. Ceea ce ne interesează pe noi este ce apare ep pagina ei de Instagram, ca să știm de udne pornim. Să vățineți bine de scaune și să luați un pix să notați. Andreea Raicu se prezintă ca fiind «Figură publică. Entrepreneur, Tv Personality, Holistic Counselor & Coach, Book Author, Healthy Living Promotor, Motivational Speaker, NGO Activist».Voi ați înțeles ce zic eu aici? Vă mai zic o dată? E una singură și uite câte este.„, a spus Oana Zăvoranu despre Andreea Raicu.

Oana Zăvoranu  – emisiune de succes pe Youtube

Nu de mult, focoasa brunetă a pornit o serie de emisiuni pe platforma youtube în care critică nonșalant tot ce consideră ea că nu este corect și moral. Nenumărate vedete au fost vizate de către Oana Zăvoranu. De fapt nu doar că au fost vizate, ci și dur criticate fără perdea.

Contul ei de youtube a strâns până acum aprope 100,000 de utilizatori care urmăresc îndeaproape vlogurile Oanei despre diverse subiecte. Oana Zăvoranu consideră acest proiect unul dintre preferatele ei, deoarece este o emisiune online de pamflet gestionată doar de ea. Zăvo a ajuns la episodul 24 și a reușit să strângă un total de 5,540,275 de vizionări.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: