Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu șterge pe jos cu soția lui Flick Dl. Rimă.”Mutulică, prostia te-a găsit pe tine și aici îi place”

Oana Zăvoranu șterge pe jos cu soția lui Flick Dl. Rimă.”Mutulică, prostia te-a găsit pe tine și aici îi place”

Zăvo lovește din nou! De această dată în vizorul ei a întrat cuplul Flick Domnul Rimă și soția sa Denisa Hodișan. În noua sa ediție a emisiunii de pe youtube Oana Zăvoranu a criticat aspru cuplurile din showbizul românesc, dar se pare că soția lui Flick afost cea mai vizată dintre toți. Nu știm cum de chiar ea a intrat în atenția focoasei brunete, dar Zăvo nu a lăsat garda jos deloc și a spus tot ce crede ea despre orădeancă.

Oana Zăvoranu a ironizat-o intens pe Denisa Hodișan, pe alocuri aducându-i jigniri legate de fizicul ei sau de capacitatea pe care o are să vorbească corect gramatical. Zăvo a prezentat audienței ei și filmări cu Doamna Rimă în care se vede clar nu acordează subiectul cu predicatul.

Bruneta a făcut-o praf pe Denisa Hodișan spunându-i că prostia e la locul ei în ceea ce o privește și că ea ar fi un motiv pentru care Domnul Rimă ar fi decăzut în ochii publicului din perspectiva ei.

Vom vorbi astăzi despre un cuplu de pe instagram și anume despre domnul Flick alias domnul Rimă și a sa soție mutulică klingos. Știți cum erau în Star Trek klingonienii cu fruntea aia mare? Ea este soția lui. Acest domn Rimă care știm că s-a făcut cunoscut că are talent la rimă și face caterinci în rimă, vobeșteîn rimă. Omul este extrem de talentat și părea un tip normal dar iată ce se intâmplă când femeia te coboară. În cazul lui Flick l-a coborât până l-a omorât.De când a cunoscut-o pe această mutulică s-a produs o chestie cu omul și s-a întrâmplat ceva cu el. Așa se întâmplă când stai pe lângă mutulici(..) Ei sunt o familie de influenceri. El făcea ceva, dar între timp l-a contaminat mutulică care ce face, este influencer. Trebuie să înțelegeți cât de mare este impocrizia pentru că ea are mici probleme de dezacord între subiect și predicat. De fapt ea nu știe să vorbească. E la locul ei prostia. Prostia te-a găsit pe tine și aici îi place. Subiectul cu predicaul sunt în război în cazulei și e aface giveaway-uri cu cărți pe instagram.„, a spus Oana Zăvoranu despre cuplul Flick și Denisa.

Oana Zăvoranu  – emisiune de succes pe Youtube

Nu de mult, focoasa brunetă a pornit o serie de emisiuni pe platforma youtube în care critică nonșalant tot ce consideră ea că nu ete corect și moral. Nenumărate vedete au fost vizate de către Oana Zăvoranu. De fapt nu doar că au fost vizate, ci și dur criticate fără perdea.

Contul ei de youtube a strâns până acum aprope 100,000 de utilizatori care urmăresc îndeaproape vlogurile Oanei despre diverse subiecte. Oana Zăvoranu consideră acest proiect unul dintre preferatele ei, deoarece este o emisiune online de pamflet gestionată doar de ea. Zăvo a ajuns la episodul 23 și a reușit să strângă un total de 5,540,275 de vizionări.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: