Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu îl face praf pe Selly: ”Micul Muc a ajuns în atenția noastră prin scandaluri”

Oana Zăvoranu îl face praf pe Selly: ”Micul Muc a ajuns în atenția noastră prin scandaluri”

GALERIE FOTO (2)

Oana Zăvoranu l-a pus la zid pe celebrul vlogger Selly! Querida a adus critici dure acestuia, pe canalul ei de youtube. Potrivit spuselor sale, Selly s-a făcut remarcat în online prin scandaluri.

Oana Zăvoranu îl face praf pe Selly: ”Micul Muc a ajuns în atenția noastră prin scandaluri”

Oana Zăvoranu a răbufnit la adresa vloggerului Selly. Vedeta îl critică pentru îndrăzneala acestuia de a intra în conflicte cu nume sonore din lumea televiziunii și-l descrie ca fiind ”Muc cel Mic”.

De altfel, Querida este de părere că Selly a ajuns cunoscut publicului  prin prisma scandalurilor. Mai mult, Oana consideră că Selly poartă haine cu branduri false și nu i se pare de cuviință faptul că s-a luat de prezentatorul de la Antena 1, Dan Capatos.

”Șelică e numai unul, el e miezul din dodoașcă! A început ca gamer, din câte știu. Eu mai mult de 10 secunde nu am putut să îl ascult. Pentru că făcea filmulețele astea pentru prostime, a început să prindă reclame. El e mare om de afaceri. Ce vârstă are, mă, băiețașul ăsta? Are o geacă Gucci, vă dați seama, din Dragon! Totul e Dragon, Turkish, China.A început să devină interesant așa cu tot felul de mizerii, de provocări cretinoide și tâmpițele. Și-a dat seama că poate să devină mai cunoscut prin ceva scandal. A ajuns în atenția noastră prin scandaluri. Micul Muc s-a luat de conul Capatos, de care a zis că e expirat. Muc cel Mic a zis că e răsuflat. Cum să îți permiți tu să zici asta? S-a umflat orezul în el și pentru că, de la prea multă bogăție, nu are și carne. Se umflă orezul din ardei în el și biscuiții și se vede un muc mai mărice”, a spus Oana Zăvoranu pe cananlul ei de youtube.

Oana Zăvoranu îl critică pe Selly pentru că s-a luat de Cristian Tudor Popescu

Totodată, Oana Zăvoranu îl critică pe Selly și pentru cum a iscat o altercație cu renumitul jurnalist Cristian Tudor Popescu (CTP), dar și pentru intenția acestuia de a-i cere fostului ministru al Educației, Monica Anisie, să aibă o discuție cu el față-n față. Oana Zăvoranu îl mai numește și ”mocangiu” pe Selly.

”Ați văzut ce hotărât era el? A certat-o rău de tot pe doamna ministru. S-a certat și cu CTP-ul! E jurnalistul ăla supărat pe viață, dar… dincolo de faptul că e veșnic supărat, e un om inteligent.Se găsește iar Muc cel Mic, după ce a mâncat după jos, el nu știe cine e CTP, zice că de el mă iau. E idolul la generația Pokemon. Dacă voiai să te ascunzi, te duceai la Muc în emisiune. (n.r. emisiunea lui Selly de la Prima TV) Își face și academie de vlogging, ce ai, măi? El e nebun rău, e un mocangiu”,  a mai spus Oana Zăvoranu despre Selly.

Nu este prima dată când Oana Zăvoranu îi aduce cuvinte grele lui Selly. În emisiunea lui Teo Trandafir Oana Zăvoranu a afirmat că nu-l vede pe vlogger un exemplu demn pentru copii.

”(…) Asta nu înseamnă că te uiți la orice nebun care-și bagă bețe-n nas. Nu sunt pe hate, nu m-a ros pizma, că frumoasă sunt, bani am, sunt la casa mea, dar nu am cum să mă revolt să văd ce e considerată valoare la viața mea. Ce să zică un actor, un Bobonete?”, a afirmat Querida.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: