Redactia.ro
Home » Monden » Selly l-a atacat pe Mircea Badea după petrecere! ”Știți cine mă judecă pe mine, mă?”

Selly l-a atacat pe Mircea Badea după petrecere! ”Știți cine mă judecă pe mine, mă?”

Selly l-a atacat pe Mircea Badea după petrecere! ”Știți cine mă judecă pe mine, mă?”

După ce vloggerul Selly și-a sărbătorit ziua de naștere alături de mulți invitați, toată presa a vorbit numai despre acest lucru. Mircea Badea a fost unul dintre cei care a comentat întâmplarea, iar acum Selly l-a umilit pe prezentator. 

Selly l-a atacat pe Mircea Badea după petrecere

Weekend-ul trecut, Selly a împlinit vârsta de 20 de ani și pentru că a fost un moment important pentru el a ales să petreacă cu mai mulți prieteni la o vilă din Snagov. Celebrul vlogger a chemat o mulțime de oameni, inclusiv maneliști și a fost criticat pentru că nu a respectat restricțiile din pandemie.

Printre cei care au comentat subiectul a fost și Mircea Badea, care a glumit pe seama celebrului vlogger. Selly i-a răspuns într-un vlog postat în urmă cu doar câteva ore.

“Deci, a fost ziua lui Selly. Am văzut pe un site și așa am ajuns la dansul pe story: a făcut mega-chef de ziua lui. Zeci de participanți și recital Tzancă Uraganu. N-a fost doar Tzancă Uraganul, ci și Biju (n.r. Costel Biju, interpret de manele), din același sector de activitate. ”De nu era pandemia / Te duceam la Han, te duceam la Mia / Te duceam în țări străine / Știi că te iubesc și că mor de tine!”, a spus Mircea Badea, la Antena3.

De curând, Selly a postat un vlog pe canalul său de YouTube, în care explică ce s-a întâmplat la ziua sa de naștere. Mai mult, Selly a publicat un fragment dintr-o emisiune prezentată în urmă cu mulți ani de Mircea Badea la Prima TV, în care a interpretat o manea, semn că nu a gustat deloc comentariile vedetei de la Antena 3.

“Și știți cine mă judecă pe mine, mă, că am chemat maneliști? Toți jurnaliștii ăia care se dau ei mari oameni de cultură, marile valori ale societății. Da?”, a spus Selly.

Reacția lui Selly după amenda primită pentru petrecerea cu maneliști

Sătul de comentariile apărute, tânărul realizat un vlog în care vorbește despre ce s-a întâmplat și le dă replica celor care îl judecă. Vloggerul a abordat două mari probleme de care s-a lovit pentru că a organizat o astfel de petrecere. Prima ține de aspectul legal al chefului, iar cea de-a doua de reacția oamenilor, pe care Selly o consideră plină de ipocrizie.

”Văd că s-au terminat toate probleme țării și toată România fierbe că m-am văzut eu cu câțiva prieteni de ziua mea. Este ireal câtă ipocrizie este în țara asta”, a declarat Selly la începutul vlog-ului.

Vloggerul a declarat că nu este un adept al teoriilor conspirației și crede în pandmeie, motiv pentru care și-a rugat toți invitații să facă un test Covid-19, înainte de a veni la petrecere.

”Eu am primit amendă pentru că am făcut acest eveniment în pandemie. Eu chiar cred că pandemia asta există și chiar trebuie să avem grijă. Nu poliția face legea, poliția doar aplică legea și în cazul ăsta oamenii legii doar și-au făcut meseria: au constatat ce s-a întâmplat și au aplicat sancțiuni conform legii. Ei nu au venit acolo. Ei s-au prins abia a doua zi pe la 6 seara când au văzut filmulețe de pe Tik Tok și m-au sunat. Problema e legea. Legea e foarte stupidă, pentru că ar trebui să fie aceeași pentru toți. Și cum e aceeași pentru toți când toate cublurile sunt pline. În club e voie, dar într-o casă imensă cu o curte imensă e ilegal. Pandemia asta durează de un an. Nu-mi spuneți voi mie că nu v-ați chemat prietenii de ziua de naștere”, a explicat Selly

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: