Redactia.ro
Home » Monden » Reacția lui Selly după amenda primită pentru petrecerea cu maneliști. Ce le transmite haterilor

Reacția lui Selly după amenda primită pentru petrecerea cu maneliști. Ce le transmite haterilor

Reacția lui Selly după amenda primită pentru petrecerea cu maneliști. Ce le transmite haterilor

Selly a avut prima reacție după ce a fost amendat pentru petrecerea de ziua lui! Vloggerul a fost sătul de criticile aduse în mediul online și a răbufnit pe canalul său de Youtube. 

Reacția lui Selly după amenda primită pentru petrecerea cu maneliști

Cunoscutul vlogger Selly, pe numele său real Andrei Șelaru, a creat un scandal monstru în presă dar și în mediul online după ce, în urmă cu două zile, și-a sărbătărit ziua de naștere cu un grup de prieteni. Cu ocazia împlinirii vârstei de 20 de ani, creatorul de conținut și-a chemat câțiva prieteni, dar și maneliști.

Sătul de comentariile apărute, tânărul realizat un vlog în care vorbește despre ce s-a întâmplat și le dă replica celor care îl judecă. Vloggerul a abordat două mari probleme de care s-a lovit pentru că a organizat o astfel de petrecere. Prima ține de aspectul legal al chefului, iar cea de-a doua de reacția oamenilor, pe care Selly o consideră plină de ipocrizie.

”Văd că s-au terminat toate probleme țării și toată România fierbe că m-am văzut eu cu câțiva prieteni de ziua mea. Este ireal câtă ipocrizie este în țara asta”, a declarat Selly la începutul vlog-ului.

Vloggerul a declarat că nu este un adept al teoriilor conspirației și crede în pandmeie, motiv pentru care și-a rugat toți invitații să facă un test Covid-19, înainte de a veni la petrecere.

”Eu am primit amendă pentru că am făcut acest eveniment în pandemie. Eu chiar cred că pandemia asta există și chiar trebuie să avem grijă. Nu poliția face legea, poliția doar aplică legea și în cazul ăsta oamenii legii doar și-au făcut meseria: au constatat ce s-a întâmplat și au aplicat sancțiuni conform legii. Ei nu au venit acolo. Ei s-au prins abia a doua zi pe la 6 seara când au văzut filmulețe de pe Tik Tok și m-au sunat. Problema e legea. Legea e foarte stupidă, pentru că ar trebui să fie aceeași pentru toți. Și cum e aceeași pentru toți când toate cublurile sunt pline. În club e voie, dar într-o casă imensă cu o curte imensă e ilegal. Pandemia asta durează de un an. Nu-mi spuneți voi mie că nu v-ați chemat prietenii de ziua de naștere”, a explicat Selly

Selly le dă peste nas celor care l-au criticat pentru că ascultă manele

Selly i-a numit pe cei care critică manele ”ipocriți”, având în vedere că cifrele din trending demonstrează că acesta este printre cele mai ascultate genuri muzicale din România. Totodată, el consideră că legea în baza căreia a fost amendat este absurdă, pentru că permite cluburilor sau localuri mult mai aglomerate să facă același lucru pe care l-a făcut el în casă.

După apariția imaginilor de la petrecere în mediul online, vloggerul a fost criticat pentru alegerea lui de a asculta manele și de a petrece alături de maneliști. Răspunsul lui la adresa acestor comentarii a fost unul menit să le închiă gura haterilor.

”De-asta îmi dă mie lumea în cap. Cum să îmi fie rușine că a venit să-mi câte un om care cântă atât de frumos? Gusturile nu se discută. Toată lumea spune că nu ascultă manele, dar topurile sunt full de manele. (…) Ușor! Că prea v-ați încordat așa! Am 20 de ani. O dată faci 20 de ani în viața asta. Mulți dintre ăștia de 40 de ani care acum stau și mă judecă pe mine și sunt așa elitiști și cu nasul pe sus, când erau de vârsta mea la 20 de ani scuipau semințe în fața blocului și habar n-aveau pe ce pământ trăiesc. Și într-adevăr când aveau ei 20 de ani nu veneau maneliștii să le cânte că n-aveau bani nici să treacă strada, dar ascultau manele la casetofon în fața blocului”, a precizat Selly.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: