Redactia.ro
Home » Monden » Selly a fost amendat de poliție! Cum a încălcat vloggerul legea

Selly a fost amendat de poliție! Cum a încălcat vloggerul legea

Selly

Selly a fost amendat de poliție! Selly a fost oprit de polițiști la scurt timp după ce a declarat că a încălcat regulile de circulație. Se pare că vloggerul a depășit maximul de viteză. Selly a reușit să evolueze în ultimii ani, având propria sa emisiune.

Selly a fost amendat de poliție! Cum a încălcat vloggerul legea

Selly a fost amendat de poliție! Selly este unul dintre cei mai apreciați vloggeri din România, iar la 19 ani a reușit să-și creeze o carieră în televiziune. Tânărul se ocupă în continuare și de clipurile online pe care le postează în mediul online și are și o emisiune pe Prima tv. Cu toate astea, vloggerul trebuie să respecte, ca orice cetățean, legea. Selly a povestit pe canalul său de Youtube că a încercat să facă un clip video regizat de el, dar una dintre replicile pe care trebuai să le zică făcea referire la faptul că circulă cu mare viteză și e posibil să fie oprit și amendat de politie. Ei bine, karma niciodată nu se joacă, așa că vloggerul a fost oprit chiar în timpul filmărilor de poliție, după ce a spus replica. Mai mult, vloggerul a fost nevoit să plătească o amendă foarte mare pentru faptul că a circulat cu viteză. Nu, nu a fost un scenariu! Pentru Selly a fost un adevărat șoc atunci când și-a dat seama că oamenii legii chiar l-au amendat la doar câteva secunde după ce a spus replica pentru clipul video.

După ce a fost oprit de poliție, Selly le-a înmânat actele organelor legii și a încercat să justifice viteza spunând că totul făcea parte dintr-un clip video. Ulterior, chiar el a recunoscut că nu a fost cea main bună scuză, deoarece regulile legii trebuie respectate orice ar fi.

Selly, proces cu Poliția

Selly a fost implicat într-un scandal cu organele legii, după ce a fost prins circulând cu o viteză mare pe autostradă, riscând să rămână fără permisul auto. Fapta a fost comisă în luna iunie a anului trecut, când a fost surprins de radar circulând cu 189 km/h pe autostrada A1, dar acesta a contestat procesul verbal, încercând să-i convingă pe judecători că este nevinovat. Andrei Șelaru, pe numele său din buletin, a fost oprit de polițiști la kilometrul 77, și i-au întocmit un proces verbal. Vloggerul se afla în Mercedes-ul pe care l-a cumpărat în 2019 și a depășit limita de viteză, riscând să fie pieton pentru trei luni.

Așadar, în urma procesului verbal întocmit de Poliție, Selly a fost nevoit să plătească o amendă uriașă, pe lângă suspendarea permisului pe o perioadă de 90 zile. Selly a ales să depună contestație, dar a aflat că a pierdut prima etapă a procesului la finalul lui 2020. Vedeta are dreptul să facă apel în 30 de zile.

Selly și-a susținut nevinovăția în fața judecătorilor, menționând că nu avea cum să circule cu o viteză atât de mare, din moment de autostrada era foarte aglomerată la acel moment. De asemenea, vloggerul a precizat că scrisul polițistului este ilizibil. Dar se pare că aceste argumente nu au fost valabile pentru judecător, întrucât Poliția a depus înregistrăile radar în dosar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini