Redactia.ro
Home » TV » Selly, anunț bombă. Decizia radicală luată de vlogger

Selly, anunț bombă. Decizia radicală luată de vlogger

Selly, unul dintre vloggerii momentului în România, revine în fața fanilor săi cu o decizie radicală.

 

Selly părăsește 5GANG?

 

Cunoscutul vlogger nu vrea să mai facă parte dintrupa care l-a făcut celebru, 5GANG. Selly și-a anunțat dorința de a părăsi echipa pe canalul său de Youtube într-un nou vlog. Mai mult, în spatele acestei decizii a vloggerului ar sta dorința de a fi serios și de a promova ceea ce i-a ocupat mare parte din timp în utlima perioadă, reforma educațională.

Selly a înființat trupa 5GANG pe care a înființat-o în cadrul unui  vlog de pe canalul său de Youtube. Tânărul pare mai hotărât decât niciodată să renunțe la muzică și să părăsească trupa.

Decizia este una neașteptată, având în vedere că trupa reprezenta pentru Selly un adevărat proiect de suflet. Cu 5GANG, Andrei Șelaru a reușit să se mențină în trending cu fiecare piesă.  Vloggerula  reușit să câștige mii de euro, datorită proiectului. Totul a mers în direcția la care s-a gândit vlogger-ul, după ce în ultima perioadă s-a arătat interesat de alte subiecte în mediul online, mai cu seamă educaația și reforma educațională.

”De vara asta am început să abordez niște subiecte serioase, eu de acum nu mai sunt Selly ăla pe care îl știați. Cum să mă mai prostesc pe internet! Am insistat ore întregi pe reforma educației din România, iar asta înseamnă că eu de acum înainte nu mai sunt Selly ăla pe care voi îl știți. Selly ăla pus pe caterinca și glume proaste, pur și simplu nu mai sunt ăla. Eu acum sunt un om serios, sunt un exemplu. Nu mai pot să mă prostesc pe internet”, a mărturisit vlogger-ul Andrei Șelaru.

 

 

Vloggerul Selly, în război cu România TV

Vloggerul Andrei Șelaru, cunoscut sub numele de Selly în online, a acționat în instanță postul România TV. Selly cere postului de televiziune daune în valoare de 100.000 de euro pentru ,,prejudicii de imagine”, potrivit paginademedia.ro.

Selly a avut numeroase divergențe cu posturile de televziune, pe care le-a acuzat de propagarea de fake-news.

Pe lângă cei de 100.000 de euro, mai am câteva cereri. Una este obligarea România TV să difuzeze, pe cheltuiala lor, hotărârea definitivă, în termen de cinci zile de la emitere şi plata cheltuielilor de judecată. Acesta este prejudiciul moral pe care eu consider că l-au provocat prin acele ştiri false care păcăleau privitorii că eu am probleme cu poliţia, că poliţia mă anchetează. Cum că am primit bani de la Viorica Dăncilă şi de la PSD. Dar şi pentru cele de dinainte de farsa cu accidentul, când au pus pe burtieră „prezentator împuşcat de milionarul Selly. Aş mai dori să menţionez că era cazul să ia atitudine cineva împotriva unui astfel de post. Ce am păţit eu nu e un caz izolat. Sunt cazuri în care oameni lezaţi nu au posibilitatea să se apere sau nu au un canal de expunere, cum am eu pe Youtube. Sau nu au posibilitatea financiară să se apere”,  a mais pus Andrei Șelaru pe canalul său de Youtube.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: