Redactia.ro
Home » Monden » Vloggerul Selly, în război cu o televiziune de la noi. De la ce a pornit scandalul?

Vloggerul Selly, în război cu o televiziune de la noi. De la ce a pornit scandalul?

Vloggerul Selly a dat în judecată postul de televiziune, România TV. Vloggerul cere daune pentru ,, prejudicii de imagine” din partea postului TV. 

 

 

Selly, în război cu România TV

 

Vloggerul Andrei Șelaru, cunsocut sub numele de Selly în onlien, a acționat în instanță postul România TV. Selly cere postului de televiziune daune în valoare de 100.000 de euro pentru ,,prejudicii de imagine”, potrivit paginademedia.ro.

Selly a avut numeroase divergențe cu posturile de televziune, pe care le-a acuzat de propagarea de fake-news.

Acțiunea lui Selly, depusă deja la Tribunalul București, vine în contextul în care România TV a difuzat o serie de materiale și de burtiere fără a fi verificate. Mtaerialele distribuite de Selly, au fost preluate de postul de televiziune, fără a fi verificate.

Selly a dezvălui, ulterior, că a fost o farsă făcută tocmai pentru a dovedi că România TV preia informații fără să le verifice. Multe site-uri și posturi tv au picat în farsa vloggerului și au preluat informația fără să o verifice.

Daunele pe care vloggerul le pretinde sunt în valoare de 100.000 de euro. „După farsa cu accidentul, cei de la România TV au pornit o campanie de linșaj mediatic la adresa mea. Le cer 100.000 de euro daune morale, pentru afectarea imagini mele, pentru impactarea reputației”, a declarat vloggerul pentru paginademedia.ro

 

Vloggerul nu se oprește aici

 

 

Dar vloggerul nu se oprește aici.  „Pe lângă cei 100.000 de euro, mai am câteva cereri. Una este obligarea România TV să difuzeze, pe cheltuiala lor, hotărârea definitivă, în termen de cinci zile de la emitere și plata cheltuielilor de judecată”, a mai declarat acesta.

Andrei Șelaru cere prejudiciul de 100.000 de euro, deaorece vrea să demonstreze cum pot fi manipulați telespectatorii, spune acesta.  „Acesta este prejudiciul moral pe care eu consider că l-au provocat prin acele știri false care păcăleau privitorii că eu am probleme cu poliția, că poliția mă anchetează.Cum că am primit bani de la Viorica Dăncilă și de la PSD. Dar și pentru cele de dinainte de farsa cu accidentul, când au pus pe burtieră „prezentator împușcat de milionarul Selly, a adăugat tânărul vlogger.

Vloggerul a ținut să sublinieze că nu a avut de suferit din punct de vedere material, ci moral, fiindu-i aduse prejudicii reputației.

 

Farsa lui Selly

 

Accidentul filmat de Selly și difuzat de postul TV, fără a fi verificată informația, apărea ca fiind al unui anume youtuber, Bogdan Iovițoiu (el fiind „telespectatorul” care a trimis filmarea la România TV). Un cont fabricat de Selly, pentru „capcană”. Pentru „dramatism”, în film Selly e deranjat și supărat de cel care îl filma.

Filmul a fost fabricat de Selly și trimis celor de la România TV, pentru a arăta cum ajung informațiile neverificate să fie distribuite telespectatorilor.

Într-un filmuleț postat pe contul de YouTube, vloggerula  mărturisit că  a făcuta cest lucru pentru a demonstra  ,, cât de ușor este să dezinformezi și că nu tot ce vedeți la televizor este adevărat”, argumentează el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: