Redactia.ro
Home » Știri » ERATA în articolul „Vloggerul Selly, un nou accident rutier. Cum s-a produs incidentul”

ERATA în articolul „Vloggerul Selly, un nou accident rutier. Cum s-a produs incidentul”

Selly ACCIDENT

În articolul: „Vloggerul Selly, un nou accident rutier. Cum s-a produs incidentul”, publicat miercuri, 19 august, s-a anunțat că Selly a făcut accident, ceea ce s-a dovedit a fi o informație falsă. Vloggerul a pus la cale un fals accident montat pe calculator, pentru a dovedi cât de simplu este să se propage o informație neadevărată. Imaginile au fost făcute publice de o televiziune care în trecut a mai difuzat materiale neverificate despre Selly, susține tânărul. Imaginile au fost preluate de presă și au fost făcute publice fără a se verifica veridicitatea lor de către autor.

Știre inițială: Cunoscutul vlogger Selly a făcut un nou accident cu bolidul de 70.000 de euro. Daunele sunt mult ma mici față de primul accident pe care l-a provocat tânărul. Imaginile au fost trimise de un telespectator la România TV.

Cum s-a petrecut accidentul lui Selly

Potrivit martorului, accidentul vloggerului s-a petrecut luni, într-un cartier rezidențial din București. Din imagini se observă că Selly era împreună cu colegul de trupă, Gami și încă un prieten. Atitudinea lui Selly nu era cea cu care își obișnuiește fanii. Vizibil deranjat de faptul că este filmat, cei doi membrii 5 GANG încercau să oprească filmarea.


Selly a intrat cu bolidul într-un semn de circulație pe care l-a doborât. În urma loviturii mașina tânărului s-a ales cu un far spart și cu caroseria îndoită. Toți cei aflați din mașină au scăpat fără nicio lovitură.

Cariera lui Selly

Andrei Șelaru pe numele din buletin s-a născut în Craiova într-o familie modestă. Mama lui este profesoară de matematică, iar tatăl lui inginer silvic. De mic a fost atras de tot ce înseamnă camera de filmat, iar mare parte din copilărie și-a petrecut-o în fața calculatorului. Primul videoclip al lui Selly a fost intutitulat „Selly’s Vlog – 10 lucruri despre mine”, a fost pus pe Youtube în 21 decembrie 2012.

Primele serii cu care tânărul a avut succes sunt „Tipuri de profesori”, „Dacă Google ar fi om” și „Rap Battle”. Tânărul își câstigă singur banii de la vârsta de 14 ani. sumele pe care le încasează sunt destul de mari. Doar într-o singură zi poate să ajungă la 4.000 de dolari.

Nu este primul accident cauzat de liderul trupei 5GANG. În decembrie anul trecut Selly a mai fost implicat într-un accident de circulație. La câteva luni după ce și-a cumpărat mașina vloggerul, a lovt grav mașina. Imediat după ce a luat permisul Selly și-a cumpărat un Mercedes CLS 2019.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: