Redactia.ro
Home » Monden » Filmul lui Selly intră pe Netflix. Producția 5Gang „Un altfel de Crăciun” îi are în distribuție pe Micutzu și Bromania

Filmul lui Selly intră pe Netflix. Producția 5Gang „Un altfel de Crăciun” îi are în distribuție pe Micutzu și Bromania

Filmul lui Selly intră pe Netflix. Producția 5Gang "Un altfel de Crăciun" îi are în distribuție pe Micutzu și Bromania

Selly, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri de la noi, care de curând a lansat și un film, împreună cu colegii de trupă de la 5Gang. „Un altfel de Crăciun” va intra pe Nettflix, începând chiar de luna aceasta!

De la finalul lunii aprilie, din data de 27, filmul va putea fi văzut pe platforma de streaming. Producția a făcut furori de la lansarea în decembrie 2019, drept dovadă că acum va fi disponibilă pe cea mai faimoasă platformă de filme online.

Și actorii și regizorul sunt faimoși: Matei Dima, cunoscut mai bine din mediul online sub numele de BROMania, este cel care a regizat pelicula, iar printre actori sunt toți membrii trupei 5GANG, dar și Dorian Popa sau Micutzu (Cosmin Nedelcu).

Ce spune Selly despre succesul filmului

„Filmul este rezultatul dorinței și rezultatul pasiunii noastre care a fost întinsă pe niște ani foarte buni. Eu, de exemplu, tocmai am implinit 7 ani de când fac vlogging. (…). Cu multă muncă, cu ajutorul unor oameni foarte talentați și foarte creativi în jurul meu, așa s-a întâmplat”, a declarat Selly.

Vloggerul spunea la momentul lansării filmului că acesta are mai multe mesaje, unul dintre ele fiind legat și de încălzirea globală, pe lângă glume.

„Este o mulțumire și pentru noi faptul că am reușit să aducem atât de mulți tineri la cinema, mai ales că filmul are un mesaj social, un mesaj pozitiv pe lângă partea de comedie. Are, pe lângă asta, și un mesaj legat de încălzirea globală. Am încercat cumva să facem un mix de mesaje drăguțe care, de Crăciun, ajung mai ușor la sufletul și la mintea oamenilor. Este un film de Crăciun cu glume și subtilități la care pot râde atât copiii, cât și adulții. Am vrut să fie pentru toată lumea. Toți oamenii care au lucrat la filmul ăsta au rădăcini în online. Toată echipa vine din online”, povestește vloggerul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini