Redactia.ro
Home » TV » Dorian Popa, OPERAT de urgență! Trupul a cedat

Dorian Popa, OPERAT de urgență! Trupul a cedat

GALERIE FOTO (4)

Dorian Popa a ajuns pe mâna medicilor. Carismaticul artist, îndragit de mulți români, a ajuns la spital, fiindcă a trebuit să fie supus unei intervenții chirurgicale. Se pare că motivul l-ar reprezenta suplimentele pentru sală pe care Dorin Popa le ia în mod regulat. Se știe că Dorin Popa este un mare iubitor al mișcării. Acesta și-a făcut un stil de viață din a merge regulat la sală.

 

„Nu-mi place să dramatizez. E posibil să contribuie suplimentele pentru sală la problema aceasta”, a spus Dorian Popa, într-o emisiune tv.

 

Artistul a mai spus că principala problema este alta, și anume amigdalita cronică, ‘mostenită’ de la tatăl său. Această amigdalită îi provoacă și un sforăit sever și vrea să scape de acest lucru.

 

„Ce fac eu nu este o intervenție, durează 15 minute care se face cu un laser și doar țin gura deschisă. Am o amigdalită cronică de la tatăl meu, Dumnezeu să-l ierte! Se pare că ele ar fi și cauza sforăitului meu. Dacă se poate opera, de ce să mai sforăi?”, a mai spus Dorian Popa.

 

În urma acestei intervenții, Dorian va face o pauză de la sală pentru câteva zile.

Cum se va simți în stare, va merge imediat sală. Acesta declarând că nu poate trai fără exercițiile fizice.

Dorian Popa este un cunoscut actor de televiziune, compozitor, dansator și cântăreț român. El a devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul Pariu cu viața în care a jucat alături de colegii săi din Lala Band. Artistul l-a interpretat pe Andrei Anghel. Serialul a primit premiul pentru „cel mai bun debut” la Gala Premiilor VIP.

În prezent, Dorian Popa este masterand al Facultății de Relații Publice în Marketing în cadrul A.S.E. A câștigat premiul „Bărbat de succes al anului 2014” din cadrul galei Celebrity Awards. În 2015 a apărut în reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” de pe PRO TV

A apărut pe coperțile a numeroase reviste precum, TV Mania, TV Satelit, Men’s Health, și Bravo. În 2015 a dublat vocea personajului Sohone din Mune: Gardianul Lunii. În prezent susține mai multe concerte prin țară și este vlogger pe canalul său de youtube.

Dorian Popa are o relație de mai mulți ani cu Claudia. Ea este designer vestimentar, iar multe dintre creații le etalează pe Instagram. Cei doi sunt împreună de câțiva ani, iar acum se gândesc să-și ducă relația la un alt nivel. Claudia spune că a vorbit cu Dorian de copii și că ia în calcul să înfieze un copil după ce va naște unul pe cale naturală.

Citește și: Brigitte Sfăt, ADEVĂRUL despre partidele de amor cu Ilie Năstase: “Într-o noapte am făcut-o…

Etichete: