Redactia.ro
Home » Monden » Ce spune Ana Morodan despre Selly și Dorian Popa! Contesa digitală a spus tot

Ce spune Ana Morodan despre Selly și Dorian Popa! Contesa digitală a spus tot

Ce spune Ana Morodan despre Selly și Dorian Popa! Contesa digitală a spus tot

Ana Morodan este cunoscută pentru faptul că spune ceea ce crede fără ocolișuri, astfel că, de curând, și-a spus părerea despre Dorian Popa și Selly. 

Ce spune Ana Morodan despre Selly și Dorian Popa

Ana Morodan este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz, fiind apreciată pentru că mereu spune ceea ce gândește, este directă și sigură pe ea. ”Contesa digitală” așa cum este numită, este un exemplu pentru multe femei din România, având sute de mii de fani pe rețelele de socializare.

Ce spune Ana Morodan despre Selly și Dorian Popa! Datorită onestității sale, Ana Morodan a ajuns în atenția publicului, iar acum nu îi este teamă că cineva se va supăra pentru faptul că își spune părerea. Astfel că, recent, vedeta și-a spus părerea despre Selly și Dorian Popa. Chiar dacă Ana Morodan și-a spus părerea despre cei doi, nu există ceva care să-i deranjeze, pentru că vedeta are doar cuvinte de laudă la adresa colegilor săi de breaslă.

”Contesa Digitală” a fost întrebată într-un interviu ce părere are despre cei doi, iar aceasta a precizat că a avut ocazia să-l cunoască pe Dorian Popa, anul trecut, atunci când artistul i-a lăsat o impresie foarte bună, precizând că este un băiat extrem de educat.

Ce spune Ana Morodan despre Selly și Dorian Popa! În ceea ce îl privește pe Selly, Ana Morodan este convinsă că acesta are capacitatea de a schimba foarte multe lucruri în societate. În plus, Ana Morodan a fost întrebată ce crede și despre Jador și Dani Mocanu, aceasta refuzând să facă vreo declarație, pe motiv că nu-i cunoaște.

”Pe Youtube nu mă uit. Am încercat să avem cont, dar a fost foarte mult de muncă pentru noi, dar îi admir pe vloggeri. Selly și Dorian Popa sunt niște oameni foarte faini. Pe Dorian Popa l-am cunoscut și l-am văzut un om cu foarte mult bun simț, cu energie foarte bună. Selly cred că este un tânăr care poate să schimbe generația lui. Pe Jador și pe Dani Mocanu nu îi știu”, a spus Ana Mocanu.

Ce spune Ana Morodan despre concurența din mediul online

Mai mult, Ana Morodan a povestit că a trecut prin clipe foarte grele în pandemie, atunci când lucrurile au luat o întorsătură majoră și a vorbit și despre concurența care există în aceste zile în mediul online, precizând că pentru ea acest termen nici nu există.

”Contesa digitală” este de părere că fiecare creator de conținut este unic, astfel că nu trebuie să existe termen de comparație.

”Eu nu am cum să văd în jurul meu concurență nu că aș fi cea mai bună, ci pentru că fiecare are personalitatea ei și are conținutul specific personalității ei”, a spus Ana Morodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: