Redactia.ro
Home » TV » Cine este Ana Morodan și cum a devenit celebră. Cum a ajuns Contesa Digitală la Asia Express

Cine este Ana Morodan și cum a devenit celebră. Cum a ajuns Contesa Digitală la Asia Express

GALERIE FOTO (6) Cine este Ana Morodan

Ana Morodan a devenit un nume în showbiz-ul românesc. Supranumită Contesa Digitală, Ana Morodan este una dintre cele mai de succes bloggerițe din România.

Aceasta a câștigat mai mulți fani după ce a participat la emisiunea Asia Express, împreună cu colegul său, Adrian Teleșpan.

Cine este Ana Morodan și cum a devenit celebră

Ana Morodan, în vârstă de 35 de ani s-a născut în Arad și a absolvit Facultatea de Drept, după care a profesat timp de un an și jumătate.

Conform acesteia, a ales acest domeniu pentru că mulți elevi de liceu, de la acea vreme, alegeau Dreptul. După un timp, Ana a decis să se specializeze în Drept Civil, pe divorțuri.

Înfluențată de câțiva bloggeri internaționali, la vârsta de 24 de ani, Ana Morodan a luat hotărârea de a se muta în Capitală și să înceapă să fie blogger.

High Street Cardigans, se numea blogul ei, după care a angajat o firmă de consultanță, pentru a-i forma un brand personal.

Așadar, creația ei avea să se numească Contesa, iar după ceva timp, Ana și-a lărgit sfera de activitate, și-a deschis mai multe magazine online și un cont de Youtube.

De asemenea, a reușit să prezinte emisiunea Nuntă cu Scântei, difuzată pe Antena1,iar în 2019, a participat la emisiunea Asia Express, împreună cu Adrian Teleșpan.

Ana Morodan a participat la Asia Express, sezonul II

Contesa Digitală a fost aleasă să participe împreună cu bunul său prieten, Adrian Teleșpan în sezonul al doilea al emisiunii Asia Express, difuzată pe Antena1.

Cei doi se pare că au fost sarea și piperul, aceștia fiind eliminați de două ori din cadrul emisiunii. „Proiectele mele sunt întotdeauna spumoase, simpatice și cu umor, uneori stârnesc controverse și par ușor de făcut. În spatele aurei de sclipici sunt întotdeauna mii de ore de muncă, mulți oameni de coordonat, multe sticle de gin băute, idei peste idei gândite și discutate, astfel încât rezultatul să fie întotdeauna wow”, spunea Ana într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: