Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Ana Morodan, fosta concurentă de la Asia Express. Ce studii are și cu ce se ocupă

Cine este Ana Morodan, fosta concurentă de la Asia Express. Ce studii are și cu ce se ocupă

Cine este Ana Morodan, fosta concurentă de la Asia Express. Ce studii are și cu ce se ocupă

Mulți au cunoscut-o prin prisma emisiunii televizate „Asia Express”, alții o știu din mediul online, unde activează drept blogger de beauty și antreprenor. Cu toate acestea, încă există multe întrebări despre cine este Ana Morodan, fosta concurentă de la Asia Express. Unii se întreabă ce studii are, de exemplu, și cu ce se ocupă ea în viața de zi cu zi. Ei bine, iată câteva răspunsuri pe care chiar „contesa Morodan” le-a oferit cu diverse ocazii.

Cine este Ana Morodan și ce studii are

O tânără originară din Arad, care a absolvit cursurile Facultății de Drept. A profesat timp de un an și jumătate ca avocat de divorțuri, însă a descoperit o altă profesie care I se potrivește mai bine: cea de blogger de stil. A pornit fotografiindu-se pe străzile din Arad și impunându-se prin prezența originală în mediul online.

La 24 de ani s-a mutat în București și și-a deschis blogul High Street Cardigans. Odată ce a descoperit că asta îi priește, Ana Morodon și-a deschis un magazin online de haine și cont de Youtube. Ușor, ușor a devenit o adevărată senzație în mediul online și a câștigat nenumărate premii pentru activitatea în blogosferă.

Cu ce ocupă în viața de zi cu zi Ana Morodan

Odată ce numele ei a devenit cunoscut, Ana Morodon a ajuns și-n atenția producătorilor de emsiuni. Așa a ajuns să participle în primăvăra anului 2019 în emisiunea „Asia Express”, difuzată de Antena 1. Tânăra a fost cooptată drept moderatoare și pentru emisiunea „Nuntă cu Scântei”, difuzată de același post de televiziune.

Chiar și așa, Ana Morodan nu s-a dedicat televiziunii și și-a părăsit „jobul” din online așa cum s-ar fi crezut, dimpotrivă. Experiența cu televiziunea s-a încheiat pentru moment, iar tânăra continuă cu proiectele în online. Aceasta are în prezent mai multe proiecte, atât legate de brandul personal, cât și de alte business-uri conexe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: