Redactia.ro
Home » TV » Ruby a dezvăluit ce nu s-a văzut la TV din Asia Express

Ruby a dezvăluit ce nu s-a văzut la TV din Asia Express

Ruby a dezvăluit ce nu s-a văzut la TV din Asia Express

Ruby a acceptat provocarea Asia Express și a plecat alături de iubitul său în aventura asiatică, desfășurată în două țări: India și Sri Lanka.

Invitată la matinalul de la Antena 1, cântăreața a dezvăluit ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat. Ea a mărturisit și că la TV nu se văd nici măcar jumătate dintre lucrurile pe care concurenții le fac.

Ruby spune că a slăbit mult și s-a enervat destul de des pe parcursul emisiunii, însă că ar repeta experiența. Ea a mărturisit și că a stat o zi despărțită de iubitul ei, după o ceartă monstru pe care au avut-o.

Am slăbit, m-am îngrășat după ce m-am întors. Eu am suferit și încă sufăr după «Asia Express» și mi-aș dori să se repete experiența. În rest, am suferit de nervi, e presiunea mare, e foarte dificil ce se întâmplă acolo.

Din păcate, la TV nu se vede nici măcar jumătate din ceea ce facem acolo, schimbăm 10 mașini pe zi și stăm chiar și 2 ore la autostop.

Noi suntem împreună de foarte mult timp, de 6 ani și ceva. El este foarte drăguț și mă suportă, dar și eu îl suport pe el. I-am zis: «Auzi, dar tu nu știai că eu sunt așa?». Eu m-am despărțit de el până a doua zi.

Ne-am despărțit după momentul și cearta pe care am avut-o. Eu i-am zis clar, am lăsat mesaj și la PR, i-am zis că îmi caut partener pentru Mumbai. Am fost răuță, el este foarte drăguț. Eu mă alint foarte mult”, a povestit artista în cadrul emisiunii „‘Neatza cu Răzvan şi Dani”.

Citește și: Asia Express 26 februarie 2019. Cine participă în cursa pentru ultima șansă

Cine este Ana Morodan, „contesa digitală” de la Asia Express

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: