Redactia.ro
Home » Știri » Cine este Ana Morodan, „contesa digitală” de la Asia Express

Cine este Ana Morodan, „contesa digitală” de la Asia Express

Cine este Ana Morodan, "contesa digitală" de la Asia Express

Majoritatea oamenilor o cunosc pe frumoasa Ana Morodan drept „contesa digitală”. Aceasta a reușit, de-a lungul timpului, să își construiască o carieră în adevăratul sens al cuvântului doar pe baza imaginii sale.

Chiar dacă acum este o femeie de afaceri cu foarte mult succes, la început ideea sa a fost doar un moft. Morodan și-a creat un blog în care urma să abordeze subiecte despre frumusețe și modă în general.

Poveste contesei începe în anul 2010, tocmai în Arad. Ideea acestui blog i-a venit de la nimeni alta decât de la bunica sa, despre care spune că este de o eleganță aparte, ca toate prietenele ei, de altfel.

De atunci și până acum Ana Morodan a reușit să obțină un șir lung de succese importante. Spre exemplu ea este primul blogger de stil personal de la noi din țară. Apoi, așa cum a fost și firesc, contesa s-a mutat în capitală.

Ana Morodan are mare succes pe platformele de socializare

Aici ea a reușit să își construiască o echipă puternică și talentată. Alături de acei oameni, bloggerul s-a dezvoltat repede pe toate planurile posibile. Astăzi, Ana Morodan este o voce foarte puternică din lumea digitală.

Frumoasa Ana Morodan are acum pe toate platformele și rețelele de socializare fani de ordinul sutelor de mii. Dar bineînțeles, începutul nu a fost la fel de roz pe cât este prezentul. A plecat din orașul natal unde avea deja o viață pusă la punct fără să știe ce urmează să i se întâmple.

Ea recunoaște că în spatele succesului său constant stau zeci, poate chiar sute de oameni uneori, mii de ore cu multă muncă și fără somn. Morodan mai spune că toate eforturile au sens atunci când meritele îi sunt recunoscute.

Despre showul care tocmai a început Ana Morodan spune cu multă convingere că va fi o experință importantă care cu siguranță o va schimba. În cadrul Asia Express Morodan deja se bucură de succes pentru că a reușit să câștige prima amuletă din concurs.

Citește și: Asia Express. Ruby, scandal cu înjurături în public

Asia Express: Margherita și Bianca Drăgușanu, primele care pleacă din concurs

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: