Redactia.ro
Home » Monden » Ana Morodan s-a fotografiat topless. Vedeta și-a expus sânii

Ana Morodan s-a fotografiat topless. Vedeta și-a expus sânii

GALERIE FOTO (2)

Ana Morodan, supranumită și „Contesa digitală”, și-a uimit fanii de pe Instagram cu o postare. Vedeta s-a fotografiat topless, lăsându-și sânii la vedere.

Ana Morodan s-a fotografiat topless. Vedeta și-a expus sânii

”Contesa digitală” s-a fotografiat într-un mod surprinzător pentru fani, pe Instagram. Ana Morodan a renunțat la sutien și și-a acoperit sânii cu mâna, informează playtech.ro.

De când a slăbit, Ana Morodan nu mai este atât de mulțumită de sânii ei. „Tu doar tine mana pe sani ca oricum de cand ai slabit sunt sosete”, a notat vedeta în descrierea imaginii.

Ana Morodan, probleme cu sânii

În perioada când era concurentă la Asia Express, Ana Morodan avea câteva kilograme în plus, față de felul cum arată acum și, totodată, mărturisea că sânii îi creează probleme.

”Am scoci! Rola de scoci o am pentru că…fii atent! Îmi prind ț***le cu el, când trebuie să-mi iau rochii fără bretele. Eu având cupa D la sutien, această Pamela Anderson în dizgrație de România…îi prinzi așa cu scoci și ei stau (sânii, n.r.). Eu nu plec niciodată de acasă, nicăieri fără o trusă în care am un scoci, o foarfecă, ac, ață, niște ace cu bold, ace cu gămălit și ace închise, pentru că dacă se întâmplă ceva la o ținută, eu să pot rezolva problema”, declara Morodan, când era participantă la Asia Express.

Image result for ana morodan asia express

Ana Morodan a mărturisit că atunci când a decis să se mute în București, nu i-a fost ușor, și că avea de ales între Capitală și Londra.

”Când m-am mutat la București trebuia să decid între Londra și București și recunosc că nu am avut atâta curaj să mă duc la Londra. Am zis ce o fi, o fi. Mi-a fost greu și aici. Cred că mai bine mă mutam la Londra, dacă mă întrebi. Eu, de când am venit aici, sunt convinsă într-o oarecare măsură că oamenii, dacă sunt de calitate sau nu chiar atât de ok, pot să fie oriunde. Se zice că bucureștenii sunt răi, sunte pentru ei. Nu e vorba de asta”, povestea Ana Morodan într-un interviu pentru Dana Săvuică.

Ana Morodan s-a obișnuit, între timp, în București, dar recunoaște că sunt și momente neplăcute. De exemplu, călătoria cu taxiul, deoarece nu toți șoferii sunt dispuși să ia clienți, atunci când este vorba despre curse scurte.

”E vorba că aici e un cumul mare de oameni. Mi-am dat seama după vreo cinci ani de București. M-am dus atunci la Cluj și am plâns atunci pe stradă. Mi-a căzut ceva pe stradă din geantă și s-au oprit două femei să îmi dea, lucru care nu se întâmplă în București. Prima dată când am venit aici și am vrut un taxi de la Teatru până în Pipera mi-a zis șoferul să mă dau jos că e zece lei cursa și nu mă duce. M-a șocat. În zona noastră urlă după tine și dacă nu ți-a dat zece bani rest”, a povestit vedeta într-un interviu pentru OK! LIVE, cu Dana Săvuică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: