Redactia.ro
Home » TV » Când începe Asia Express sezonul 4! Gina Pistol nu va mai fi prezentatoare

Când începe Asia Express sezonul 4! Gina Pistol nu va mai fi prezentatoare

GALERIE FOTO (5) Când începe Asia Express sezonul 4! Gina Pistol nu va mai fi prezentatoare

Au apăru noi detalii despre sezonul 4 din Asia Express, cel mai urmărit reality show din ultimii ani. Când va fi difuzată emisiunea și cine o va înlocui pe Gina Pistol?

Când începe Asia Express sezonul 4

Asia Express este varianta românească a reality show-ului Peking Express bazat pe emisiunea belgiană și flamandă cu același nume care a fost creată în 2004. În România emisiunea a debutat pe 12 februarie 2018, iar primul sezon a fost prezentat de Gina Pistol și Marius Damian.

Când începe Asia Express sezonul 4! Până acum au fost filmate și difuzate trei sezoane din emisiune, iar acum, filmările pentru ultimul sezon au pus câteva probleme. Pandemia de coronavirus a prelungit timpul de filmare, iar faptul că Gina Pistol așteaptă un copil și nu mai poate fi prezentatoare acestui sezon a făcut ca producătorii să se gândească la un înlocuitor cel puțin atât de bun ca frumoasa blondină.

Când începe Asia Express sezonul 4! Gina Pistol nu va mai fi prezentatoare

Mai mult, producătorii emisiunii iau în calcul schimbarea traseului concurenților, în țări precum Uganda, Grecia sau Turcia, deși planurile inițiale vizau Etiopia și Emiratele Arabe Unite, terminând cu Dubai. Fimările pentru sezonul 4 din Asia Express vor începe în vară, în ideea în care se crede că pandemia de coronavirus va fi ținută sub control, sau chiar stopată până atunci.

Când începe Asia Express sezonul 4! Sursele au declarat pentru wowbiz.ro. că emisunea Asia Express se va filma în Rusia și Turcia, pe trasee aflate în zonele Sochi, Rize, Trabzon. Filmările reality show-ului se vor întinde pe parcursul câtorva săptămâni, telespectatorii bucurându-se de emisune din toamnă.

Când începe Asia Express sezonul 4! Gina Pistol nu va mai fi prezentatoare

De asemenea, una dintre problemele principale ale show-ului a fost cine o va înlocui pe Gina Pistol, care va naște în curând. Potrivit surselor, încă nu s-a hotărât cine îi va lua locul Ginei, dar s-au vehiculat câteva nume, precum Dorian Popa, Speak, Liviu Vârciu, Răzvan Fodor sau nimeni altul decât Oase, care a câștigat un sezon alături de CRBL!

„Se discută în continuare, sunt foarte multe detalii de pus la punct, pentru că este o emisiune la care se muncește jumătate de an. Este greu, dar nu imposibil, se depun toate eforturile pentru a putea să se filmeze un nou sezon”, potrivit click.ro.

Câștigătorii celor trei sezoane din Asia Express

Primul sezon a debutat în 2018 având ca și concurenți cuplurile formate din Cătălin Moroşanu şi fratele lui, Claudiu; Marian Drăgulescu și soția lui, Corina; Dorian Popa și mama lui; Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu; Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu; Daniela Crudu și Vica Blochina și Raluka și Ana Baniciu.

Când începe Asia Express sezonul 4! Inițial, Ana Baniciu și Raluka nu trebuia să participe la emisiune, principalele concurente fiind Nicoleta și Iuliana Luciu, însă acestea s-au retras din compeție. Norocul celor două cântărețe, pentru că deși nu au programat o astfel de experiență, Ana Baniciu și Raluka au fost cele care au câștigat primul sezon, urmate pe locul doi de Liviu și Andrei.

Când începe Asia Express sezonul 4! Gina Pistol nu va mai fi prezentatoare

Sezonul 2 i-a avut ca și concurenși pe Bianca Drăgușanu și sora ei, Oana; Ruby și iubitul ei, Adrian; Jojo și Paul Ipate; CRBL și Oase, prietenul lui cel mai bun; Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani; Șerban Copoț și Cosmin Seleși; Ana Morodan și Adrian Teleșpan; Cocuța și Bogdan Boantă; Anca Sigartău și fiul ei, Sofian Abaab. Acest sezon a fost câștigat de cuplul format din CRBL și Oase.

În sezonul trei concurenții au fost: Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor,;Speak și iubita lui, Ștefania,;Nico și fiica ei, Alexandra; Adda și soțul ei, Cătălin; Ristei și fratele lui, Dan; Maria Buză și Lia Bugnar; Alina Ceușan și Carmen Grebenișan; Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu; Alex Velea și Mario Fresh. Răzvan Fodor și Sorin Bontea au fost marii câștigători ai sezonului trei de la Asia Express.

Când începe Asia Express sezonul 4! Gina Pistol nu va mai fi prezentatoare

“Eu am plecat la «Asia Express» cu gândul să mă distrez. Am zis noi că am mai trecut prin d-astea grele, am făcut armata, am prins Revoluția în armată. Sigur nu ne-am închipuit că o să fie simplu, dar am zis că merge și noi, mâncâm frigărui, bem bere, ce poate să fie atât de rău? Când am plecat am zis că cel mai important este să nu ieșim primii. Apoi am zis că dacă tot am stat, de ce să plecăm acum!”, a spus Sorin Bontea, imediat după ce a revenit în țară.

“Mi-a fost să nu ne facem de râs. La început mi-am tras burta, mă uitam după cameră. Până la urmă m-am relaxat, mi-am dat seama că n-are rost să mă cenzurez. Am mai scăpat și câteo înjurătură, niciodată însă gratuit!”, a mărturisit Răzvan Fodor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: