Redactia.ro
Home » TV » Cine va prezenta „Asia Express”, în locul Ginei Pistol? Fanii vor avea o surpriză

Cine va prezenta „Asia Express”, în locul Ginei Pistol? Fanii vor avea o surpriză

Asia Express revine

Cine va prezenta „Asia Express”. Asia Express continuă cu sezonul 4, dar publicul se întreabă cine va fi noul prezentator al show-ului, având în vedere că Gina Pistol va aduce pe lume un copil peste câteva luni.

Cine va prezenta „Asia Express”, în locul Ginei Pistol? Fanii vor avea o surpriză

Cine va prezenta „Asia Express”. Asta este întrebarea care stă pe buzele telespectatorilor emisiunii Asia Express. Cu siguranță, sezonul 4 al show-ului va fi produs, dar producătorii sunt în discuții pentru noul sezon, dar din cauza pandemiei de coronavirus, planurile acestora se schimbă deseori. Dar nu numai pandemia de coronavirus a adus multe schimbări în ceea ce privește filmările noului sezon al emisiunii Asia Express, ci și faptul că Gina Pistol nu va mai fi la cârma reality show-ului. Astfel, fanii emisiunii difuzate pe Antena 1 se întreabă cine va prezenta Asia Express. Până în prezent se știe că Gina Pistol nu va mai prezenta emisiunea, pentru că vedeta va aduce pe lume primul său copil peste câteva luni, așa că reality show-ul are nevoie de un nou prezentator. Potrivit Click.ro, până acum a-ar fi luat în calcul mai multe nume pentru acest show, precum Răzvan Fodor, Dorian Popa, Speak și Liviu Vârciu. Toți aceștia au fost concurenți în primele trei sezoane, Răzvan Fodor și Sorin Bontea fiind câștigătorii ultimului sezon.

Mai mult, filmările emisiunii ar putea începe la sfârșitul primăverii și este posibil să participe vedete din sezoanele trecute. În ceea ce privește traseul concursului, acesta este în discuție. În 2017, în primul sezon, participanții au fost nevoiți să meargă prin Ha Long, Bangkok, Vietnam, Laos, Cambodgia, Thailanda, iar în sezonul doi, concurenții au trecut prin Negombo, Mumbai, Sri Lanka, India. În cel de-al treilea sezon, concurenții au mers prin Lucena și Taipei. În sezonul din 2021, producătorii iau în considerare țările precum Uganda, Grecia sau Turcia, cu toate că planurile erau ca participanții să treacă prin Etiopia și Emiratele Arabe Unite, si Dubai. Însă cei care fac aceste trasee, trebuie să se gândească și la faptul că din cauza coronavirusului, traseele pot fi schimbate de la o zi la alta. „Se discută în continuare, sunt foarte multe detalii de pus la punct, pentru că este o emisiune la care se muncește jumătate de an. Este greu, dar nu imposibil, se depun toate eforturile pentru a putea să se filmeze un nou sezon”, au spus surse din cadrul emisiunii.

Câștigătorii Asia Express

Asia Express este o variantă românească a reality show-ului Peking Asia, din Belgia. Asia Express a debutat în România în 2017, iar cele trei sezoane difuzate au fost prezentate de Gina Pistol. Regulamentul concursului este să participe șapte echipe, adică 14 concurenți. Fiecare persoană primește câte un dolar pe zi, umblând zi de zi în mai multe orașe din Asia. În primul sezon au participat Raluka și Ana Baniciu, Cătălin Moroșanu și fratele său, Marian Drăgulescu și soția sa, Lora și Ionuț Ghenu, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu și Daniela Crucu și Vica Blochina. Cele care au câștigat marele premiu au fost Raluka și Ana, care s-au luptat împreună cu Liviu și Andrei, pentru marele premiul.

În cel de-al doilea sezon, au participat Bianca Drăgușanu si sora ei, Ruby și iubitul ei, Jojo și Paul Ipate, CRBL și Oase, Iuliana Luciu și Margherita, Șerban Copoț și Cosmin Seleși, Ana Morodan și Adrian Teleșpan, COcuța și Bogdan, Anca Sigartău și fiul ei, Sofian. Câștigătorii sezonului 2 au fost CRB și Oase. În cel de-al treilea sezon au participat Răzvan Fodor și Sorin Bontea, Alex Velea și Mario, Speak și Ștefania, Nico și fiica ei, Adda și Catalin, Lia și Maria, Florin Ristei si fratele lui,Alex Abagiu și Radu Vlăduț, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan. Marele premiu a fost câștigat de Fodor și Bontea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: