Redactia.ro
Home » Monden » De ce a fost dusă la spital Margherita de la Clejani când era în Asia Express. Acum se leagă lucrurile

De ce a fost dusă la spital Margherita de la Clejani când era în Asia Express. Acum se leagă lucrurile

Margherita

Fiica artiștilot Ioniță și Viorica de la Clejani se pare că se confruntă în prezent cu probleme de comportament.

Margherita de la Clejani se pare că în trecut a avut probleme de sănătate, după ce în timpul participării sale în cadrul emisiunii Asia Express, aceasta s-a simțit extrem de rău, iar diagnosticul pus de medici i-a îngrijorat pe producătorii emisiunii.

De ce a fost dusă la spital Margherita de la Clejani când era în Asia Express

În timpul participării sale în timpul competiției Asia Express, Margherita de la Clejani a acuzat stări de rău, iar diagnosticul pus de medici i-a determinat pe producătorii emisiunii să ia o decizie.

În timpul competiției Asia Express-Drumul Elefantului, Margherita de la Clejani a fost diagnosticată de medici cu o infecție la rinichi destul de gravă.

Medicii din Thailanda au decis că artista are nevoie de transfuzii, motiv pentru care aceasta a fost nevoită să părăsească emisiunea pentru a se întoarce de urgență în România, iar asta a însemnat sfârșitul competiției pentru ea și partenera ei, Iuliana Luciu.

N-a jucat în nicun moment teatru. Îi este foarte rău. Ea este în spital. Are o infecție la rinichi cu care se pare că a venit din țară, dar s-a agravat aici. E mai bine pentru ea să plece acasă, altfel ar trebui să facă transfuzii aici”, a declarat Gina Pistol.

Margherita a fost implicată într-un accident rutier

În dimineața zilei de sâmbătă, Margherita de la Clejani a provocat un accident rutier în Capitală, după ce a acroșat într-un moment de neatenție un autoturism care staționa regulamentar.

Polițiștii ajunși la fața locului au decis să o însoțeacă pe artistă la IML, pentru a-i face teste rapide pentru alcool și substanțe interzise.

Ulterior, rezultatele ar fi arătat că vedeta se ala sub influența substanțelor interzise, însă, nu a fost publicat niciun document care să confirme acest lucru. Tatăl său, Ioniță de la Clejani a însoțit-o pe artistă la Brigada Rutieră, afirmând că fiica sa nu a consumat niciodată substanțe interzise.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: