Redactia.ro
Home » Monden » Margherita de la Clejani a făcut accident. Vedeta consumase substanțe interzise

Margherita de la Clejani a făcut accident. Vedeta consumase substanțe interzise

GALERIE FOTO (5) margherita-de-la-clejani-a-facut-accident-substante

 

Margherita de la Clejani a făcut accident în urmă cu câteva momente, în Capitală. Potrivit spuselor celor din Poliție, tânăra se afla sub influența substanțelor interzise. Momentan, nu se cunosc mai multe detalii legate de starea ei de sănătate.

Margherita de la Clejani a făcut accident

Fiica lui Ioniță și Vioricăi de la Clejani a fost implicată într-un accident rutier petrecut sâmbătă dimineața, în Capitală, potrivit Cancan.ro. Tânăra se afla la volanul mașinii personale, un Range Rover Evoque, și-ntr-un moment de neatenție a acroșat un autoturism care staționa regulamentar. După cum se impune, polițiștii sosiți la fața locului i-au făcut teste rapide pentru alcool și substanțe interzise, iar rezultatul a arătat că vedeta era sub influența substanțelor interzise.

Potrivit sursei amintite anterior, tânăra avea un comportament haotic, așa că a fost dusă la IML pentru probe mai amănunțite. În urma acestei testări, Margherita de la Clejani a ieșit pozitivă la… heroină.

Cum se simte Margherita de la Clejani după accident

Tânăra a ascultat de oamenii legii și s-a supus testării, așa cum prevede legea. Din păcate, la acest moment, nu se cunosc mai multe detalii legate de starea ei de sănătate. Se știe, însă, că-n urma accidentului, tânăra nu a suferit răni care i-ar putea pune viața în pericol.

Amintim că Margherita de la Clejani nu e prima vedetă prinsă la volan sub influența substanțelor interzise. Și George Burcea, fostul partener de viață al Andreei Bălan, a fost surprins în trafic având în organism droguri. Acesta s-a ales cu dosar penal în urma faptei sale. Cel mai probabil, și Margherita de la Clejani va avea parte de același tratament, dat fiind faptul că e o faptă penală să consume substanțe interzise.

Cel mai recent, pe Margherita de la Clejani, am văzut-o în postura de concurent la emisiunea „Asia Express”, difuzată pe Antena 1, unde a făcut echipă cu Iuliana Luciu. Cele două au fost printre primele care au părăsit competiția, dat fiind faptul că le-a fost greu să se acomodeze cu condițiile grele ale concursului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: