Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu îl face praf pe Pepe. „Bichonului i-au apus vremurile când făcea hituri datorită mie”

Oana Zăvoranu îl face praf pe Pepe. „Bichonului i-au apus vremurile când făcea hituri datorită mie”

Oana Zavoranu

Oana Zăvoranu, una dintre cele mai vocale vedete din showbizul românesc nu se sfiește să le spună celorlalte vedete și influecerițe verde în față, opinia ei despre ele și activitatea lor.

Nu de mult, focoasa brunetă a pornit o serie de emisiuni pe platforma youtube în care critică nonșalant tot ce consideră ea că nu ete corect și moral. Nenumărate vedete au fost vizate de către Oana Zăvoranu. De fapt nu doar că au fost vizate, ci și dur criticate fără perdea.

Cu toate că au divorțat de 10 ani, Oana Zăvoranu și Pepe încă sunt ca șoarecele și pisica. În ultima ediție a emisiunii ei Oana a criticat o bună parte din cunoștinșele ei care sunt persoane publice, cireașa de pe tort fiind chiar fostul soț pe care l-a făcut de râs. Oana l-a criticat dur pentru reclama pe care el o face la un produs foarte popular pe Instagram, dar a și susținut faptul că fostul ei soț, Pepe, nu a mai scos un hit de pe vremea când era cu ea, Zăvo fiind principalul motiv pentru succesul pe care artistul îl avea.

Zăvo și-a încheiat „pledoaria” trasmițându-i un mesaj subliminal lui Pepe și anume că „Viața este întotdeauna parșivă„.

Stai să mă așez. Cine e bichon în țara asta? Bichonul latino lover al României. Pe tine nu te punem pe banda de alergat. Tu vreau să ai o privire pătrunzătoare de latino lover cu colți de bichon și tot așa să arăți cât de bun e. Uite și bea în poze să vă arate. A avut și un giveaway, un prim giveaway că au mai urmat și altele de la ceaiul ăsta, unde poți câștiga un pachet. Așa sărăcie? Un pachet de ceai și infuzorul. domnule senzațional! Bichonului i-au apus vremurile când făcea hituri datorită mie și a ajuns la extrageri cu giveaway-uri cu ceaiuri. Karma is a bi*ch. Viața este întotdeauna parșivă.„, au foast doar câteva dintre comentariile Oanei Zăvoranu la adresa fostului soț.

Ce vedete a mai vizat Zăvo în ultima sa emisiune

Nu doar Pepe a fost taxat dur, ci și nume ca Ramona Bădulescu, Cătălin Botezatu, Dan Capatos, Ozana Barabancea și Anamaria Prodan.

Mai avem pe cine? Aici o avem prietena mea Anamaria care s-a lovit și ea la cap! Ce faci Ano? Ești bine? Prin Dubai e ok? Pe la sheicki? Adevaru e că mi-ați semnalat-o foarte mulți dintre voi, fapt pentru care asta facem. Ce face Anamaria Prodan, care este această milionăreasă… N-are Kim Kardashian genți de brand, câte văd la Ana.Vorba aia… pantofi, genți, penthouse-uri, alea, alea. Ea forjează ceaiul ăsta. Ce e asta mă? „, a spus Oana Zăvoranu despre reclamele pe care le face Anamaria Prodan Reghecampf.

Oana Zăvoranu, record de audiență pe cea mai populară platformă de vlogging

Contul ei de youtube a strâns până acum aprope 100,000 de utilizatori care urmăresc îndeaproape vlogurile Oanei despre diverse subiecte. Oana Zăvoranu consideră acest proiect unul dintre preferatele ei, deoarece este o emisiune online de pamflet gestionată doar de ea. Zăvo a ajuns la episodul 22 șia reușit să strângă un total de 5,540,275 de vizionări.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: