Redactia.ro
Home » Monden » Spre șocul fanilor, Oana Zăvoranu a lăsat garda jos pe instagram. „Dumnezeu îmi scoate în cale”

Spre șocul fanilor, Oana Zăvoranu a lăsat garda jos pe instagram. „Dumnezeu îmi scoate în cale”

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai vocale prezențe în mediul online în ultima vreme și numai. Toată lumea o știe pe Zăvo care crează mai mereu controverse în rândul vedetelor cu stilul ei tranșant de a spune adevărul verde în față, nesfiindu-se să spună lucruri fără perdea.

În ultima perioada, frumoasa brunetă le-a avut în vizor pe majoritatea influenceritelor care fac reclamă „pe mocangeală” cum îi place Oanei să spună. Nu i-au scăpat nici comentariile picante la adresa unor vedete autohtone precum Oana Roman, Adelina Pestrițu, Anda Adam, Cristina Ich și multe altele.

Mare le-a fost surprinderea fanilor ei de pe instagram când au vazut una dintre ultimele postari ale Oanei Zăvoranu. Focoasa brunetă a avut un moment sensibil în care a împărtășit internauților credința ei în lucruri bune și cum Dumnezeu i le scoate zilnic în cale. Oana nu a ratat ocazia să le arate internauților încă o mare aroganță și anume noile ei obiecte de decor încrustate în diamante. Zăvo a declarat în nenumărate rânduri că este una dintre cele mai mari fane ale oglinzilor și obiectelor luxuriante în special cele încruistate cu pietre prețioase.

A fost o saptamana cu de toate: filmari bomba pentru emisiune, interviuri incendiare, treburi la clinica si schimbari benefice. Sunt fericita ca Dumnezeu imi scoate in cale oameni frumosi, indiferent de cati dusmani am. Ma mandresc cu aia curati si buni. Si ma mandresc si cu aceste bijuterii superbe, create special pt mine. Sunt opera unei artiste desavarsite, un om special, care lucreaza cu o finete incredibila si care imi intelege pasiunea pentru pietre pretioase si lucruri de calitate. Pentru astfel de oameni, artisti in adevaratul sens al cuvantului, am tot respectul si toata admiratia! Ei se stiu cine sunt si ce valoare au, nu vor aronduri si nici nu fac bartere sau mocangeli. Ei merita sa fie platiti pe masura talentului si muncii lor! Va pupa Oana Boss! Sa aveti un weekend minunat! 💖„, le-a transmis Oana Zăvoranu internauților.

👏ce cuvinte frumoase❤️ weekend frumos si voua„, „Te pupam Oana Boss.Suntem aici pentru tine!”, „Weekend plăcut❤️👏„, au fost doar o mică parte dintre reacțiile fanilor ei care zilnic sunt prezenți la fiecare postare a Oanei. Aceasta se poate lăuda cu un număr impresionant de 521,000 de urmăritori pe instagram, care o apreciază și rezonează cu ea în opinii, dovada făcând-o multitudinea de mesajele pe care Zăvo le primește.

Oana Zăvoranu i-a declarat război Oanei Roman!

Cu fiecare ocazie pe care o are, Zăvo o „penalizează” grav pe fiica lui Petre Roman.
De câteva luni Oana Zăvoranu nu îi dă pace Oanei Roman. Zăvo a acuzat-o pe Oana Roman în nenumărate rânduri că își editează pozele excesiv și că imaginea pe care e ao vinde este de fapt una falsă. Singurul raspuns de la Oana Roman a fost unul indirect pe retelele sociale în care neagă folosirea aplicațiilor de modificare a corpului, lucru pe care l-a susținut și într-o emsiune televizată de top în care a fost invitată.

Zăvo are probleme cu legea!

În urmă cu câteva luni, Oana Zăvoranu a fost citată ca fiind parte în mai multe plângeri făcute de mai multe influencerițe cunoscute împotriva ei. Din ultimele informații Oana Zăvoranu ar fi pierdut procesul cu o singura persoana dintre cele care o acuză de faptul că le pătează imaginea. Drept urmare a deciziei instanței, Oana nu va mai avea voie să posteze despre bine cunoscuta Cristina Ich, actuala iubită a lui Alex Pițurcă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini