Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu, atac la adresa Gabrielei Cristea și-a soțului ei: „Familie de mocangeoi”

Oana Zăvoranu, atac la adresa Gabrielei Cristea și-a soțului ei: „Familie de mocangeoi”

În stilu-i caracteristic, Oana Zăvoranu a lansat un „roast” la adresa Gabrielei Cristea și a soțului ei, Tavi Clonda, în legătură cu beneficiile materiale pe care le-ar avea în calitate de persoane publice și influente în mediul online.

Oana Zăvoranu, atac la adresa Gabrielei Cristea și-a soțului ei: „Familie de mocangeoi”

Fără prea mult tact ori menajamente, Oana Zăvoranu a lansat un atac la adresa familiei Clonda chiar în cadrul emisiunii ei online. Aceasta nu s-a sfiit să-i numească pe cei doi soți „mocangeoi”, insinuând că obțin foloase materiale doar grație faptului că sunt persoane publice. „Avem o familie formată din una bucată Hipo-Mocangela, una bucată Tăviță Cloșca. Ei sunt ceva de groază. Ei doi, ca o familie fericită, vă învață pe voi ce înseamnă să fii un cuplu de succes. Din sculare până-n culcare tot ce prindem mocangim!”, este descrierea pe care le-a făcut Oana Zăvoranu celor doi pe Youtube.

Oana Zăvoranu a mers mai departe de atât și l-a acuzat pe Tavi Clonda că și-ar asuma în mod fals statutul de cântăreț. Motivația ei? Că acesta n-ar avea nicio piesă cunoscută de publicul larg: „Care piesă, mă? Ce piesă înregistrezi? Pune chitara jos, las-o să se odihnească și zi-ne cum primești tu hăinuțe”.”, este atacul Oanei Zăvoranu.

Oana Zăvoranu susține că familia Clonda încurajează cerșetoria

Vedeta spune că cei doi fac reclamă unor lucruri doar pentru simplu fapt că au obținut ei niște beneficii și gratuități: „Pe cine inspirați voi? Tupeul maxim mi se pare că atunci când tu ai mers gratis într-un loc să mi-l recomanzi mie. Dacă mă duc eu acolo cumva beneficiez de facilitățile de care ai beneficiat tu? Pac la final îți face nota de plată. Când le dați like-uri, să știți că vine momentul în care și voi aveți nevoie… Plătiți la casă sau puteți să faci un story și vă lasă ăia?”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini