Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu nu îl iartă pe Pepe. Querida își desființează fostul soț: „Cine este bichon în țara asta?”

Oana Zăvoranu nu îl iartă pe Pepe. Querida își desființează fostul soț: „Cine este bichon în țara asta?”

Oana Zavoranu

Se pare că Oana Zăvoranu nu îl iartă pe Pepe, nici după ani buni de la despărțire. Querida chiar își desființează fostul soț. Iată de la ce a pornit totul.

Se cunoaște deja antipatia Oanei Zăvoranu pentru vedetele care fac reclame pe Instagram. Printre “victime” a ajuns acum și fostul ei soț, Pepe. Artistul a fost aspru criticat în cel mai nou episod al show-ului pe care Querida îl realizează săptămânal pe canalul ei de Youtube.

Oana Zăvoranu nu îl iartă pe nimeni

În episodul apărut ieri pe rețeaua video de socializare, Oana Zăvoranu i-a luat la bani mărunți mai multe vedete autohtone, printre care: Anamaria Prodan, Cătălin Botezatu, chiar și pe Dan Capatos, la a cărui emisiune a fost și a dat vestea că va face aceste episoade online pe Youtube.

Relații bune a avut și cu Cătălin Botezatu, dar Querida pare că iartă pe absolut nimeni, când vine vorba de “influencereală”. Nici măcar pe fostul soț, Pepe, pe care l-a taxat extrem de dur.

Oana Zăvoranu îl desființează pe Pepe

Când a venit vremea să vorbească despre Pepe, Querida a folosit niște apelative destul de dure la adresa fostului soț.

Și totul a început de la faptul că artistul a făcut reclamă la o anumită firmă de ceaiuri.

„Vreau să încheiem cu bichonul. Cine este bichon în țara asta? Bichonul latino-lover al României care se c*** fuior. El, oriunde este, la bar, la restaurant, uite-l.

I-au spus te rog frumos, uite, pe tine nu te punem pe ăla de alergat, tu vreau să ai o privire pătrunzătoare de latino-lover, colț cu bichon, și să arăți ceaiul”, este comentariul acid Oanei Zăvoranu la adresa lui Pepe.

Nici Anamaria Prodan nu a scăpat de criticile Zăvorancei, care a spus că nu înțelege de ce ține să facă anumite reclame având în vedere că este milionară în euro.

Ozana Barabancea, și ea pe lista vedetelor luate la bani mărunți

Pe lista vedetelor criticate de Querida se află acum și Ozana Barabancea, despre care a spus că nu este o tipă care “să epateze în lovele și excursii de lux”. Oana Zăvoranu spune că este convinsă că Ozana e cea mai sinceră dintre vedetele pe care le-a comentat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: