Redactia.ro
Home » Știri » Oana Zăvoranu la cuțite cu Gabriela Cristea. „Nu știe cum să facă să le cerșească ălora”

Oana Zăvoranu la cuțite cu Gabriela Cristea. „Nu știe cum să facă să le cerșească ălora”

Oana Zăvoranu o ironizează pe Gabriela Cristea după ce prezentatoarea s-a filmat cu un buchet de bujori primiți pentru a face reclamă unei florării.

Oana Zăvoranu nu scapă nicio ocazie și le taxează pe toate vedetele „mocangiste” cum le spune ea.După ce recent Zăvo i-a criticat dur pe Stefania și Speak, Antonia și Alex Velea, Oana Roman, a venit rândul Gabrielei Cristea să fie criticată de brunetă.

Dragilor am avut un weekend minunat. Când ne-am întors de la mare stați să vedeți ce m-a așteptat. Aceștia sunt bujorii pe care i-am primit vinerea trecută. Cum să nu te simți fericită când florile tale preferate de primăvară arată așa. Multumim, sunt superbi. Noi ne-am bucurat din tot sufletul când am ajuns acasă pentru că ne-a așteptat ceva cu adevărat prietenesc.„, a spus Gabriela Cristea pe story.

Imediat după postarea filmărilor de către Gabriela Cristea, Zăvo a pus mâna pe telefon, a deschis Instagramul și a făcut-o pe soția lui Tavi Clonda „cu ou și cu oțet”.

Uite-o mă pe gingașa asta ce impresionată e că au primit-o bujorii primiți moca… o așteptau cuminți, nu fugiseră. Cum mă să nu te bucuri? Cum? Ei arătau așa când s-au întos acasă și nu știu cum să facă să le cerșească ălora cu florile alte buchete care să o impresioneze și să o bucure pe sensibila asta. Da, tu esti o delicată impresionabilă. Nu, voi ați alergat care mai de care mai repede la WC-uri că ați mâncat de v-ați spart, așa ca neamurile proaste care mănâncă tot și iau și la pachet că e moca. Asta ați făcut. Taviță unde e? Îți zic eu…„, a fost comentariul Oanei Zăvoranu.

Gabriela Cristea s-a făcut de râs pe internet

Acum câteva zile, Gabriela a făcut o gafă, postând pe instagram o fotografie în care are pedichiura dezastruoasă la vedere. Internauții au sesizat imediat greșeala prezentatoarei, unii taxând-o aspru, alții luându-i apărarea. Cu toate acestea fotografia a strâns peste 10,000 de aprecieri.

Vaii vai ce pedichiura ,marea vedeta si unghiile praf!!Rusineeee”,”Nu sunt rea ,dar la cum este o persoana publica trebuie sa fie nai atenta!!Zic la cata publicitate face !”,”Oja diferită. Urât. Picioare mari, cu degetele cât alea de la mâini. Urâte. Astea se văd primele. Treningul e trening.”,”Pai da mainile perfecte si la picioare ce facusi? 😂„, au fost o parte dintre mesajele prin care internauții o pun la zid pe Gabriela.

Gabriela a postat o serie de instastory-uri în care le povestește fanilor ei despre accidentele pe care le-a suferit în ultimele zile. Totodată ea le spune că simte o stare de leneveală și nu se prea preocupă de ea, în special de fizic. Prezentatoarea îi îndemnă să îi trimită mesaje cu sfaturi fiindcă este dispusă și să facă o schimbare de look, mai precis se gândea să își facă breton. Tot ea, probabil drept scuză penru valul de reacții la adresa pediuchiurii, a venit cu o explicație legată de faptul că s-a lovit foarte tare la picior si are unghiile cam „avariate”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: