Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea s-a făcut de râs pe internet. N-o să-ți vină sa crezi ce detaliu jenant a lăsat la vedere

Gabriela Cristea s-a făcut de râs pe internet. N-o să-ți vină sa crezi ce detaliu jenant a lăsat la vedere

GALERIE FOTO (2)

Gabriela Cristea este una dintre vedeetele de la noi care a reușit prin emisiunile ei să intre sufletele și în casele oamenilor. Prezentatoarea este extrem de prezentă în mediul online și zilnic încearcă să aibă o legătură strânsă cu urmăritorii ei. Acum câteva zile, Gabriela a făcut o gafă, postând pe instagram o fotografie în care are pedichiura dezastruoasă la vedere. Internauții au sesizat imediat greșeala prezentatoarei, unii taxând-o aspru, alții luându-i apărarea. Cu toate acestea fotografia a strâns peste 10,000 de aprecieri.

Vaii vai ce pedichiura ,marea vedeta si unghiile praf!!Rusineeee”,”Nu sunt rea ,dar la cum este o persoana publica trebuie sa fie nai atenta!!Zic la cata publicitate face !”,”Oja diferită. Urât. Picioare mari, cu degetele cât alea de la mâini. Urâte. Astea se văd primele. Treningul e trening.”,”Pai da mainile perfecte si la picioare ce facusi? 😂„, au fost o parte dintre mesajele prin care internauții o pun la zid pe Gabriela.

Doamne mă crucesc la atâtea mesaje pline de răutate din partea femeilor către alte femeii,trist😢cu ce vă deranjează pe voi pedichiura ei nefăcută sau mocheta sau peretele etc? Haideți să fii oameni trăim într-o societate plină de răutate 😢”,”Voi astea care comentați și aveți pedichiura „perfectă „🤭🤭,mai bine vă abțineți. La voi nu se vede pedichiura, în schimb se vede ce aveți în cap și în suflet „perfectelor „.🤫🤭😁😁”, au fost o parte din reacțiile pozitive prin care fanii îi iau apărarea.

Gabriela Cristea recunoaște că și-a neglijat fizicul în ultimele luni

Gabriela a postat o serie de instastory-uri în care le povestește fanilro ei  despre accidentele pe care le-a suferit în ultimele zile. Totodată ea le spune că simte o stare de leneveală și nu se prea preocupă de ea, în special de fizic. Prezentatoarea îi îndemnă să îi trimită mesaje cu sfaturi fiindcă este dispusă și să facă o schimbare de look, mai precis se gândea să își facă breton. Tot ea, probabil drept scuză pentru valul de reacții la adresa pediuchiurii, a venit cu o explicație legată de faptul că s-a lovit foarte tare la picior și are unghiile cam „avariate”.

Am o perioadă mai leneșă așa. În ultima vreme nu m-am mai preocupat de persoana mea. Și mă refer la câteva luni. Chiar am avut niște accidentuțe. Despre unele v-am povestit. Că am făcut alergie la unghii și acum le am tăiate scurt, scurt și nici nu pot să îmi curâț cuticulele. Și ca să fie totul apoteotic, acum două zile mi-am nenorocit degetul mic de la piciorul drept. Mă grăbeam foarte, foarte tare când eram cu fetele să plecăm undeva și în nebunia și în graba mea, fiind desculță, am dat cu piciorul foarte, foarte grav în toboganul lor din casă și am zis că leșin. În secunda aia am plans cu lacrimi fierbinți. Rezultatul este unul mega vizibil, în sensul că degetul mic de la piciorul drept este foarte umflat. Abia pot să mă încalț cu ceva. De pantofi cu toc nici nu se pune problema. Nu știu dacă ați văzut că în ultimele zile am purtat o pereche de pantofi sport fără toc, cât mai moi, la emisiune, pentru că nu am putut sub nicio formă să mă urc pe tocuri(…) Am senzația că sunt neatentă cu mine și am senzația că trebuie să fac ceva mai mult pentru mine. Deci dacă aveți sfaturi, cu mare drag le aștept de la voi. Problema este că mă doare foarte tare degetulde la picior și are culorile curcubeului de la lovitură și mă gândesc serios să mă duc să îmi fac o radiografie pentru că s-ar putea să fie rupt.„, le-a mărturisit Gabriela fanilor ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: