Redactia.ro
Home » Monden » Ce spune Gabriela Cristea despre al treilea copil. ”Din celălalt punct de vedere…”

Ce spune Gabriela Cristea despre al treilea copil. ”Din celălalt punct de vedere…”

Gabriela Cristea, despre al treilea copil

Gabriela Cristea este mamă a două fetițe, în prezent: Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena. Prezentatoarea, în vârstă de 46 de ani, a dezvăluit de curând dacă este pregătită și pentru al treilea copil.

Ce spune Gabriela Cristea despre al treilea copil. ”Din celălalt punct de vedere…”

Gabriela Cristea a vorbit recent despre cel de-al treilea copil. Prezentatoarea s-a întâlnit cu Cristina Cioran, într-un compex comercial și și-au făcut destăinuiri despre perioada sarcinii, mai ales că aceasta din urmă se pregătește să-și aducă pe lume primul ei copil. Gabriela Cristea i-a dat câteva sfaturi și a spus dacă ar mai vrea să devină și a treia oară mamă.

Gabriela Cristea, detalii despre a treia sarcină: „Știu că ne doriți și un băiețel” | Româneşti, Vedete | Unica.ro

Cristina Cioran( 43 de ani) a mărturisit că deja începe să aibă stări de rău, mai intense. Fosta prezentatoare a emisiunii Acces Direct, încearcă să se obișnuiască cu întreaga situație.

Mă înțeleg bine cu situația, dar sunt copleșită de tot ce urmează să se întâmple. Este incredibil. Am avut doar grețuri, eu oricum am rău de mișcare. Dacă nu mă așezam la orizontală o oră-două probabil vomitam. Stările astea au venit peste cele existente deja. Este o perioadă interesantă’, a spus Cristina Cioran, la Antena Stars.

Cristina Cioran a dezvăluit ce nume a ales pentru fetița sa | Româneşti, Vedete | Unica.ro

Gabriela Cristea: ”Aș mai face al treilea copil, dar nu mai pot”

În privința celui de-al treilea copil, Gabriela Cristea spune că nu mai poate fizic, deși și l-ar dori.

Știi cât de mare eram eu? Mă rostogoleam. Dupe ce îl faci pe primul, o să vrei să mai faci. Doar că eu sunt bătrână și nu mai vreau. La noi, prima oară ne-a zis că o să fie băiat. Până la următoarea ecografie am crezut că e băiat, Tavi se gândea deja la nume, cum o să joace fotbal. Apoi s-a văzut că e fetiță. A, am început după să ne gândim invers. Eu aș mai face copii, crede-mă, dar nu mai pot. Fizic, mai pot, cred. Din celălalt punct de vedere fizic nu mai pot. Stai să vezi când or să te ia hormonii. O să plângi din orice‘, i-a spus Gabriela Cristea Cristinei Cioran.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: