Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu mai poate să facă copii Gabriela Cristea! Vedeta a mărturisit drama prin care trece

De ce nu mai poate să facă copii Gabriela Cristea! Vedeta a mărturisit drama prin care trece

De ce nu mai poate să facă copii Gabriela Cristea! Vedeta a mărturisit drama prin care trece

Gabriela Cristea a povestit despre momentele când a fost însărcinată și a spus motivul pentru care nu mai poate să facă copii. Mai mult, vedeta i-a oferit câteva sfaturi Cristinei Cioran, care este însărcinată acum în patru luni. 

De ce nu mai poate să facă copii Gabriela Cristea

Gabriela Cristea este mamă a două fetițe, pe care le are împreună cu artistul Tavi Clonda. Prezentatoarea și-a amintit de vremurile în care era însărcinată, după ce a avut o discuție cu Cristina Cioran, dându-i acesteia chiar și câteva sfaturi.

Soția lui Tavi Clonda a rememorat momentele în care era însărcinată, spunând și de ce nu se mai gândește la o a treia sarcină.

”Știi cât de mare eram eu? Mă rostogoleam. Dupe ce îl faci pe primul, o să vrei să mai faci. Doar că eu sunt bătrână și nu mai vreau. La noi, prima oară ne-a zis că o să fie băiat. Până la următoarea ecografie am crezut că e băiat, Tavi se gândea deja la nume, cum o să joace fotbal. Apoi s-a văzut că e fetiță. A, am început după să ne gândim invers. Eu aș mai face copii, crede-mă, dar nu mai pot. Fizic, mai pot, cred. Din celălalt punct de vedere fizic nu mai pot.  Stai să vezi când or să te ia hormonii. O să plângi din orice”, a declarat Gabriela Cristea.

Cristina Cioran, care este însărcinată în patru luni deja, a ascultat cu atenție sfaturile pe care prezentatoarea i le-a dat și mai ales experiența acesteia din momentul când a fost însărcinată.

”Mă înțeleg bine cu situația, dar sunt copleșită de tot ce urmează să se întâmple. Este incredibil. Am avut doar grețuri, eu oricum am rău de mișcare. Dacă nu mă așezam la orizontală o oră-două probabil vomitam. Stările astea au venit peste cele existente deja. Este o perioadă interesantă”, a spus Cristina Cioran.

De ce nu mai poartă Gabriela Cristea verigheta de nuntă

De asemenea, un alt detaliu dezvăluit de Gabriela Cristea a fost și că nu poartă verigheta de nuntă. Ea și soțul ei au ajuns la altar după o relație de șapte ani.

”N-am verighetă! Nu mi-am pus și știi de ce? Pentru că știu sigur că mi se umflă mâinile și mi-e greu apoi. Oricum sunt luată”, s spus Gabriela Cristea la emisiunea ”Fetele lui Tavi”.

De altfel, Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au ales verighete din aur cu diamante, puțin diferite, după preferințele fiecăruia, dar care au o însemnătate sentimentală foarte puternică.

”Să se potrivească cu stilul meu rock, un rock mai elegant. Eu trebuie să cânt și la chitară și trebuie să meargă. Este o verighetă 3D, e și aur alb, e și diamant…”, a spus și Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea pentru Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: