Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt cei mai fericiți părinți. Vedeta tv i-a rupt turta fiicei sale, Victoria

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt cei mai fericiți părinți. Vedeta tv i-a rupt turta fiicei sale, Victoria

GALERIE FOTO (6) Gabriela Cristea, Tavi Clonda si fiicele lor

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt cei mai fericiți părinți. Prezentatoarea tv i-au organizat fiicei sale Victoria, o mică petrece de turtă. Evenimentul a avut loc într-un cadru restrâns, vedeta publicând mai mult imagini realizate în timpul petrecerii. Ce a ales Iris?

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt cei mai fericiți părinți. Vedeta tv i-a rupt turta fiicei sale, Victoria

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt cei mai fericiți părinți. Prezentatoarea tv se poate declara o femeie împlinită. În vârstă de 46 de ani, Gabriela Cristea are două fiice absolut superbe și un soț minunat. Tavi Clonda și Gabriela formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Deși a pierdut mai multe sarcini, iar doctorul i-a spus că are șanse mici de a devenit mamă pe cale naturală, Gabriela nu și-a pierdut speranța. Ei bine, rugăciunile i-au fost ascultate, iar în urmă cu patru ani, vedeta devenea mamă pentru prima oară. Un an mai târziu, Tavi și Gabriela făceau marele anunț. În 2018 a adus-o pe lume pe cea de-a doua fiică a sa, Victoria. Recent, cei doi i-au organiza fiicei lor o mică petrecere de turtă, invitând doar persoanele dragi.

Vedeta tv a făcut live pe contul ei de Facebook prin care le-a prezentat fanilor săi întreaga atmosferă, invitații și locația. Ruperea turtei Victoriei s-a ținut în curtea familiei Clonda,iar Gabriela a purtat o rochie simplă, neagră, până la pământ. După ce a prezentat-o pe sărbătorită, vedeta tc a arătat-o și pe nașa micuței ei, Cristina Șișcanu, alături de Mădălin Ionescu.

Printre invitați s-a numărat și Oana Roman care s-a declarat surprinsă de frumusețea Victoriei. „Ai un copil superb, are niște ochi de vis. O să fie o super-manechină”, a spus fosta prezentatoare.În timpul evenimentului special, Victoria a ales pixul, oglinda și banii. Tradiția spune că ceea ce alegem de pe tavă la un an, ne va fi semn în viață și ne va ordona destinul.

Gabriela Cristea revine la cârma unui show incendiar

Gabriela Cristea revine în fața telespectatorilor cu o nouă emisiunea. Începând de azi, 29 martie,  vedeta va prezenta un reality show la Antena Stars. Mai exact, după difuzarea ediției Mireasa de pe Antena 1, de la ora 14.00, pe Antena Stars va începe de la ora 19.00 emisiunea Mireasa-Urzeala soacrelor. În această emisiune, telespectatorii sunt invitați să continue cu dezbaterea subiectelor zilnice, alături de invitați speciali.

Astfel, toți oamenii care urmăresc emisiunea vor putea să-și susțină preferații, în direct, tot ce trebuie să facă este să se înscrie trimițând un mesaj la adresa mireasa@antenagroup.ro, urmând a fi contactați de echipa emisiunii de la Antena Stars, pentru a programa data când va apărea în platoul show-ului. Gabriela Cristea este încântată de noul său proiect televizat. „Sunt tare fericită să fac parte din acest proiect, mă simt onorată de faptul că am fost cooptatată în această echipă şi că odată cu lansarea Mireasa – Urzeala soacrelor, telespectatorii vor avea ocazia să cunoască în premieră şi soacrele mici, dar şi alţi susţinători ai concurentelor Mireasa, iar aceştia, la rândul lor, le vor putea ajuta pe concurente în momente-cheie din competiţie”, a declarat Gabriela Cristea.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: