Redactia.ro
Home » Monden » Tavi Clonda și Gabriela Cristea pregătesc o surpriză de proporții! Cei doi soți au urcat pentru prima dată pe scenă împreună

Tavi Clonda și Gabriela Cristea pregătesc o surpriză de proporții! Cei doi soți au urcat pentru prima dată pe scenă împreună

GALERIE FOTO (4)

Tavi Clonda și Gabriela Cristea pregătesc o surpriză de proporții! Cei doi au urcat împreună pe aceeași scenă și au făcut un show excepțional. 

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au urcat pentru amândoi pe scenă

Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Aceștia au arătat cu fiecare ocazie cât sunt de uniți, iar de curând au pregătit o surpriză pentru fanii lor. Cei doi soți au urcat împreună pe scenă pentru prima dată.

Sunt împreună de șapte ani și se vede că sunt fericiți și că se iubesc mult. Acest lucru s-a văzut și pe scenă, unde au cântat împreună o piesă emoționantă. Au fost criticați pentru diferența de vârstă, însă au reușit să treacă peste greutăți și să aibă o familie fericită și unită, devenind părinții a două fetițe superbe, potrivit spynews.ro.

Tavi Clonda a vrut să demonstreze cât de mult se iubesc și și-a chemat frumoasa soție pe scenă, alături de el, cântând în duet o piesă emoționantă, plină de iubire, la fel ca și viața lor împreună. Momentul va putea fi văzut la emisiunea ”Te cunosc de undeva” pe Antena 1, sâmbăta 19 decembrie, de la ora 20:00. Va avea loc o ediție specială, plină nu doar de momente amuzante, ci și de emoție și suspans, așa cum concurenții, dar și jurații și prezentatorii ne-au obișnuit de mai bine de 14 sezoane.

Tavi Clonda și-a cerut soția în căsătorie încă o dată

Tavi Clonda este un romantic incurabil, iar în momentul în care a urcat pe scenă cu soția lui, acesta nu s-a putut abține și a cerut-o din nou în căsătorie. Solistul a mai întrebat-o încă o dată pe Gabriela Cristea dacă vrea să îi fie soție, până când moartea îi va despărți.

Acest lucru s-a întâmplat la cinci ani de la căsătoria oficială. Cei doi au vrut să-și reînoiască jurămintele, astfel că au repetat momentul emoționant al cererii. Gabriela Cristea a postat mai multe filmulețe pe Instagram, în care apărea un bilețel, dar și un trandafir, lăsate special pentru ea să le găsească atunci când se va trezi dimineața.

Pe bilețel era scris ”Vrei să te recăsătorești cu mine?”. După ce a admirat îndelung trandafirul primit de la iubitul său soț, Gabriela Cristea a oferit și răspunsul mult așteptat, însă cu o mențiune în ton cu perioada în care ne aflăm.

„Suntem în pandemie. Fac nuntă cu șase persoane sau nu?! … Normal că vreau să mă recăsătoresc cu tine, oricând”, i-a transmis bruneta soțului său celebru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: