Redactia.ro
Home » TV » Gabriela Cristea, cerută din nou în căsătorie de soț! Cum a pus întrebarea Tavi Clonda

Gabriela Cristea, cerută din nou în căsătorie de soț! Cum a pus întrebarea Tavi Clonda

GALERIE FOTO (5)

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Gabriela Cristea se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere, pentru că are parte de gesturi romantice din partea soțului în fiecare zi. Artistul a cerut-o în căsătorie din nou, în această dimineață. 

 

Gabriela Cristea, cerută din nou în căsătorie

Prezentatoarea TV Gabriela Cristea și artistul Tavi Clonda sunt soț și soție de mai bine de 5 ani și au împreună două fetițe minunate. Gabriela Cristea pare să fie fericită, după episodul dramatic cu regretatul Marcel Toader.

Deși sunt căsătoriți de mai bine de 5 ani, cântărețul nu a ezitat să o mai ceară în căsătorie din nou pe Gabriela Crsitea. Prezentatoarea TV le-a arătat fanilor de pe Instagram gestul fabulos făcutd e soțul ei în această dimineață. Prezentatoarea TV a postat mai multe story-uri în acrea par un bilețel și un trandafir, fiind lăsate de Tavi pentru ea.

„Uitați-vă ce am primit eu de dimineață! Ce a făcut soțul meu azi-noapte, în timp ce eu dormeam”, le-a spus Gabriela Cristea fanilor ei.

Atunci când s-a trezit, prezentatoarea a găsit un trandafir și un bilețel lângă în care soțul îi scrisese un mesaj emoționant. „Vrei să te recăsătorești cu mine?”, a întrebat-o Tavi pe cea mai specială femeie din viața lui. Acesta a menționat că este a treia oară când o cere în căsătorie.  Gabriela Cristea a oferit imediat un răspuns la întrebarea lui Tavi Clonda.

Suntem în pandemie. Fac nuntă cu șase persoane sau nu?! … Normal că vreau să mă recăsătoresc cu tine, oricând”, i-a transmis Gabriela Cristea soțului ei .

 

Gabriela Cristea, despre dorința de a avea copii

Deși acum are o familie extrem de frumoasă, vedeta a mărturisit că a trecut prin momente extrem de dificile și chiar dureroase.

Prezentatoarea TV a vorbit, în urmă cu ceva timp, despre experiența de a face avort la opt săptămâni de sarcină.

„La opt săptămâni a trebuit să fac întreupere de sarcină, pentru că sarcina se oprise din evoluţie. Mi-aduc aminte de momentul ăla când spuneau doctorii că trebuie să îmi facă intervenţia pentru că era atât de periculos încât îmi puteam pierde şi eu viaţa, iar eu le spuneam să mai aşteptăm un pic că poate se întâmplă o minune.”, a povestit Gabriela Cristea.

Prezentatoarea TV  a vorbit chiar și despre experiența fertilizării in vitro.

,,În luna februarie îmi aduc aminte de fiecare dată de asta. Am mers mai departe. Am început procedurile pentru fertilizarea in vitro. Nu mai puteam sta aşa să aşteptăm la nesfârşit. Prima procedură, cu multă speranţă, rezultatul a fost de 0,3, ceva de genul ăsta, nimic. Am zis că prima încercare nu contează. A doua încercare nici nu mai ştiu ce s-a întâmplat cu cele dintre prima şi ultima. La un moment dat mă duceam la serviciu să muncesc doar ca să am bani să pot să fac fertilizare in vitro. Încă una, şi încă una. A trecut vara. Niciuna dintre fertilizări nu a prins, nici măcar o singură dată nu am rămas însărcinată datorită tratamentelor. Când am văzut ultima analiză care era tot zero, eram cu soţul meu în maşină. Eu nu am putut să mă uit. S-a întors către mine şi mi-a zis: o să învingem noi şi analiza asta! Eu plângeam în hohote şi el nu mai ştia ce să îmi facă. Ştiu că e greu de crezut. Întotdeauna am încercat să stau cu zâmbetul pe buze şi să nu arăt lucrurile prin care am trecut. Am încercat să păstrez lucrurile mai mult pentru mine şi pentru noi, acasă. După patru luni, după ce am renunţat la fertilizări, mi-a întârzit ciclul menstrual. Am zis: e vreo dereglare, cine ştie. Mi-am sunat medicul. Mi-a zis să fac un test de sarcină. Am zis: da, da, bine… Îmi aduc aminte că m-am trezit dimineaţă pe la 7 duminică, am făcut testul şi l-am aruncat pe chiuvetă. Am zis că îl citesc când mă trezesc pe la 9-10. Când l-am aruncat pe chiuvetă, am crezut că nu văd bine. Se pozitivase, erau două liniuţe roşii roşii. Am deschis uşa de la baie şi am început să ţip. Era 7 dimineaţa”, a mărturisit Gabriela Cristea, potrivit spynews. 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: