Redactia.ro
Home » Monden » Cât de slabă e, de fapt, Gabriela Cristea? Paparazzi au surprins-o la cumpăraturi

Cât de slabă e, de fapt, Gabriela Cristea? Paparazzi au surprins-o la cumpăraturi

Gabriela Cristea, despre al treilea copil

Gabriela Cristea a fost surprinsă, de-a lungul anilor, trecând prin schimbări în ceea ce privește kilogramele. Au fost momente când prezentatoarea era trasă ca prin inel, dar și momente cand se vedea că a luat în greutate. După două nașteri, încă se recuperează din punct de vedere al kilogramelor și spune că vrea să intre la o cură de slăbire mai drastică. Paparazzi, însă, au surprins-o la cumpărături și au văzut cum arată Gabriela Cristea.

Cât de slabă este, de fapt, Gabriela Cristea?

Gabriela Cristea, 46 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune de la noi din țară. De-a lungul anilor, a luat și a pierdut din greutate. Acum, după două nașteri, Gabriela încă se recuperează, iar pe rețelele de socializare dă de înțeles că a slăbit. Paparazzi, însă, au surprins-o zilele acestea la cumpărături și au văzut-o cum arată.

De asemenea, Gabriela Cristea a apărut, de curând, în emisiunea ”La Măruță”, unde formele ei parcă nu mai sunt la fel de subțiri ca în postările de pe Instagram, deși sunt potrivite pentru vârsta pe care o are. De altfel, în cadrul emisiunii, ea a precizat că vrea să urmeze o dietă severă.

”O să intru la o cură de slăbire mai drastică un pic. Mai am de dat cam vreo 10 kilograme și atunci sunt ca trasă prin inel. Nu mă stresez foarte tare”, a spus Gabriela Cristea.

Cum arată de fapt Gabriela Cristea! Imaginile care o dau de gol - WOWBiz

Gabriela Cristea:”Sunt în revizie tehnică”

Tot în emisiunea ”La Măruță”, Gabriela Cristea a spus că suferă de paradontoză și că urmează un tratament la medicul stomatolog. Mai mult, ea a decis să meargă la dentist și pentru că fanii i-au spus că are dinții strâmbi.

”Sunt în revizie tehnică. Încep să mă tunez, să mă reconfigurez. Am fost la dentist să îmi refacă toată dantura, că mi-au scris oamenii pe Instagram că am dinții strâmbi. Și eu le-am zis că sunt naturali, așa m-a înzestrat natura. Mă duc pentru că după 4 ani am ajuns în sfârșit la dentist și m-am trezit că am parodontoză. Fără să am niciun simptom, dar mă rezolv”, a dezvăluit prezentatoarea TV.

Cum arată de fapt Gabriela Cristea! Imaginile care o dau de gol - WOWBiz

Gabriela Cristea, la cumpărături

Gabriela Cristea a fost surprinsă, de curând, la cumpărături. În fotografiile surprinse de paparazzi se poate vedea că încă mai are de dat jos câteva kilograme.

Sursa: Click.ro

Potrivit Click, Gabriela Cristea și-a cumpărat baxuri de vin, de apă și de suc. Legat de vin, Gabriela Cristea a rămas fidelă unei măric de peste Prut. Pe lângă acestea, Gabriela Cristea a avut grijă să cumpere și ce mai trebuie prin casă.

Gabriela Cristea, despre revenirea pe micile ecrane

Gabriela Cristea ar fi trebuit să revină pe micile ecrane în luna septembrie, dar lucrurile s-au mai schimbat. Ea ar fi trebuit să prezinte emisiunea Mireasa, dar cei de la Antena 1 au preferat-o pe Simona Gheorghe. În schimb, Gabriela Cristea a precizat că a primit trei oferte de angajare, dar le-a refuzat pe toate. Gabriela Cristea spune că și-ar dori un format care să i se potrivească.

Am refuzat toate proiectele pe care le-am primit. Am avut trei propuneri, iar pe două dintre ele le-am declinat din start. Situația din televiziune nu e tocmai roz, iar eu nu vreau să apar la televizor doar de dragul de a apărea. Anul ăsta sigur nu revin. Mi-aș dori să revin, nu am un format preferat anume, dar trebuie să ți se propună ceva potrivit. La momentul ăsta bugetele nu mai sunt atât de mari, iar televiziunile nu investesc în formate ample”, a explicat Gabriela.

Gabriela Cristea este căsătorită cu Tavi Clonda și au împreună două fetițe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: