Redactia.ro
Home » Monden » Veste proastă pentru fanii Gabrielei Cristea! De ce nu mai vrea să apară la TV

Veste proastă pentru fanii Gabrielei Cristea! De ce nu mai vrea să apară la TV

Momente grele pentru Gabriela Cristea

A trecut ceva timp de când Gabriela Cristea nu a mai apărut la TV. De când a devenit mămică, prezentatoarea pare mai mult preocupată de familie. Dacă ne așteptam să o revedem pe micile ecrane, ei bine află că, momentan, Gabriela Cristea nu are de gând. Ea precizat și motivul.

De ce nu mai vrea Gabriela Cristea la TV

Faimoasa prezentatoare, Gabriela Cristea nu va reveni prea curând pe micile ecrane. Deși era așteptată apariția sa la TV, în septembrie, ea a a precizat că a primit trei oferte de angajare, doar că niciuna nu i-a surâs. Gabriela Cristea a explicat că situația din televiziune nu este deloc una bună, având în vedere că bugetul este unul mic, ceea ce determină televiziunile să nu investească în proiecte ample.

„Am refuzat toate proiectele pe care le-am primit. Am avut trei propuneri, iar pe două dintre ele le-am declinat din start. Situația din televiziune nu e tocmai roz, iar eu nu vreau să apar la televizor doar de dragul de a apărea. Anul ăsta sigur nu revin. Mi-aș dori să revin, nu am un format preferat anume, dar trebuie să ți se propună ceva potrivit. La momentul ăsta bugetele nu mai sunt atât de mari, iar televiziunile nu investesc în formate ample”, a explicat Gabriela.

72664986_2631744860244162_4689881975429791744_n

Ce face Gabriela Cristea acum

Gabriela Cristea s-a retras din televiziune de când a devenit mamă. După ultima sa emisiune, ”Like a Star”, ea și-a dedicat tot timpul familiei, celor două fetițe pe care le are cu Tavi Clonda. În plus, și-a schimbat complet stilul de viață și a reușit să ajungă la o siluetă de invidiat, pe care mereu și-a dorit-o. A pierdut considerabil în greutate și arată acum foarte diferit. Ea susținea că acum este liberă de contract, vrea să revină la obiceiurile de dinainte de viața de mămică și își pregătește revenirea în televiziune. Apariția sa era programată în septembrie, însă se pare că mai așteaptă un proiect care să o reprezinte.

81949245_3177065739045402_3760324140021963302_o

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: