Redactia.ro
Home » Monden » Mesajul emoționant al lui Tavi Clonda pentru soția sa, Gabriela Cristea: „Ești tot ce mi-am dorit”

Mesajul emoționant al lui Tavi Clonda pentru soția sa, Gabriela Cristea: „Ești tot ce mi-am dorit”

Declaratiile de iubire sunt cu siguranta binevenite in cazul zilelor de nastere sau altor aniversari. De data aceasta este cazul cuplului Gabriela Cristea si Tavi Clonda, care au motive serioase de sarbatori.

Gabriela Cristea este o femeie fericita si iubita, avand in vedere ca se bucura de o viata de familie linistita. De ziua ei de nastere, Gabi Cristea a primit unul dintre cela mai frumoase cadouri, un mesaj emotionant din partea sotului Tavi Clonda. ”La mulți Ani, scumpa mea soție! Să fii sănătoasă pentru că fericită ești, de iubită nu mai spun! Alături de tine mi-am împlinit visul de a face o familie plină de iubire! Ești exact ce mi-am dorit și aventura continuă! Te iubesc!”, a scris Tavi Clonda pe Instagram. In ciuda diferentei de varsta, Tavi Clonda fiind mai mic cu 5 ani ca Gabriela, cei doi nu ezita sa isi expuna in public dragostea, mai ales dupa ce au aparut si cele doua fetite in viata lor.

La 46 de ani Gabriela arata excelent si are o familie frumoasa

Gabriela Cristea implineste astazi 46 de ani insa doar in buletin pentru ca in realitate, vedeta arata mult mai tanara de atat. Gabi este adepta tratamentelor de infrumusetare de orice fel si nu ezita sa arate si pe retelele de socializare o parte din trucurile care o fac sa straluceasca. Chiar daca a slabit destul de greu dupa nasterea celor doua fetite, Victoria in varsta de 3 ani si Iris de doar un an si 7 luni, Gabriela Cristea marturiseste ca acum mananca orice ii pofteste inima, insa cu masura. “Practic, mănânc aproape orice, am renunțat doar la făina albă și în rest, mănânc dulce de două ori pe săptămână doar că mănânc în cantități moderate și încerc să nu mă privez de nicio plăcere pe care o am, pentru că, de fapt, asta este toată treaba. În momentul în care începi să privezi organismul de diverse chestii apar frustrările și abandonezi ușor”, a povestit Gabriela.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: