Redactia.ro
Home » Monden » Puțini știu ce diferență de vârstă e între Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda. Cum s-au cunoscut cei doi

Puțini știu ce diferență de vârstă e între Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda. Cum s-au cunoscut cei doi

Gabriela-Cristea

Povestea de dragoste dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda este una dintre cele mai invidiate din showbiz-ul românesc. Cei doi se iubesc și au o relație solidă și bazată pe comunicare. Acum formează o familie și au împreună două fetițe. Chiar dacă acum toți îi admiră, cei doi au fost foarte criticați. Diferența de vârstă le-a dat bătăi de cap încă de la început. 

Câți ani este diferență între Gabrila Cristea și Tavi Clonda

Tavi Clonda este mai mic decât Gabriela cu 5 ani. Cei doi nu consideră că vârsta ar putea fi un impediment în relația lor de dragoste și chiar prezentatoarea TV a declarat că ”au făcut bine”.

”El este mai mic decat mine cu cinci ani și cu toate astea, n-am resimțit niciodata diferența de vârstă din buletin! Poate pentru că eu sunt mai copilăroasă, iar el mai matur!”, a declarat Gabriela Cristea.

„Dacă diferența de vârsta era un impediment, nu am fi fost împreună. Trebuie să ții cont de ceea ce simți și de ceea ce traiești”, spunea Gabriela Cristea la începutul relației cu Tavi Clonda.

Cum s-au cunoscut Tavi Clonda și Gabriela

Gabriela Cristea l-a cunoscut pe Tavi Clonda la o emisiune a cărei prezentatoare era. S-au plăcut, relația dintre ei a evoluat frumos și nu după mult timp, au devenit un cuplu. La început au reușit să păstreze discreția, doar că privirile tandre pe care și le aruncau în direct i-au cam dat de gol.

S-au căsătorit în 2017, iar ușor oamenii au început să uite că există o diferență de vârstă între ei. Împreună au două fetițe, pe Victoria și pe Iris și se bucură de ele în fiecare zi.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: