Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea și-a surprins fanii după ce a revenit la TV! Detaliul rușinos observat de telespectatori: ”Îți vin oribil”

Gabriela Cristea și-a surprins fanii după ce a revenit la TV! Detaliul rușinos observat de telespectatori: ”Îți vin oribil”

GALERIE FOTO (2) Gabriela Cristea și-a surprins fanii după ce a revenit la TV! Detaliul rușinos observat de telespectatori: ”Îți vin oribil”

Gabriela Cristea s-a întors din nou în televiziune, la cârma unui nou format TV, numit ”Mireasa, urzeala soacrelor”. Fanii au fost șocați de apariția vedetei!

Gabriela Cristea și-a surprins fanii după ce a revenit la TV

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare Tv, dar și una dintre cele mai controversate, fiind foarte criticată în ultima perioadă pe unele persoane din mediul online. Aceasta a anunțat că se va întoarce în televiziune, prezentând un nou format Tv, numit ”Mireasa, urzeala soacrelor”, iar fanii au așteptat cu sufletul la gură pentru ca aceasta să revină pe micile ecrane.

Recent, a fost difuzată și prima ediție a emisiunii pe care Gabriela Cristea o prezintă. Prezentatoarea a apărut îmbrăcată toată în roz, iar apariția ei a stârnit controverse pe internet. Deși mulți o apreciază pentru felul în care arată, dar și pentru faptul că a reușit să slăbească enorm după nașterea celor două fetițe ale ei, iată că sunt și telespectatori care au observat un detaliu rușinos în ținuta îmbrăcată de aceasta.

Gabriela Cristea și-a surprins fanii după ce a revenit la TV! Detaliul rușinos observat de telespectatori: ”Îți vin oribil”

Fanii au reacțioant imediat la fotografia postată de Gabriela Cristea pe pagina ei de Instagram. Aceștia au criticat silueta vedetei accetuând faptul că prezentatoarea s-a îmbrăcat toată în roz.

”Cam mult retus la poza!”, spune o tânără. ”Baftă in noul proiect! E bine ca ai ales roz pentru prima emisiune chiar daca bârfele si cearta acuși se infiripă…”, a spus alta.

De asemenea, urmăritorii emisiunii, dar și ai moderatoarei, au observat un detaliu rușinos la ținuta Gabrielei! ”Pantalonii îti vin oribil”, a fost mesajul unei tinere, apreciat și de alte telespectatoare.

Înainte de a apărea prima ediție a emisiunii, Gabriela Cristea a declarat că este foarte încântată de noul concept și că va reveni pe micile ecrane şi că va prezenta show-ul Mireasa, urzeala soacrelor.

”Sunt tare fericită să fac parte din acest proiect, mă simt onorată de faptul că am fost cooptatată în această echipă şi că odată cu lansarea Mireasa – Urzeala soacrelor, telespectatorii vor avea ocazia să cunoască în premieră şi soacrele mici, dar şi alţi susţinători ai concurentelor Mireasa, iar aceştia, la rândul lor, le vor putea ajuta pe concurente în momente-cheie din competiţie”, a declarat Gabriela Cristea.

În ce zile se va difuza emisunea prezentată de Gabriela Cristea

Emisiunea Mireasa, Urzeala soacrelor de pe Antena Stars, a debutat în direct, luni, 29 martie, de la ora 19:00 şi se va difuza de luni până vineri, timp de două ore. Noul show este prezentat de Gabriela Cristea.

”Urzeala Soacrelor” este o emisiune care vine în completarea reality show-ului Mireasa, de la Antena 1, emisiune prezentată de Simona Gherghe. Gabriela Cristea şi invitaţii săi vor dezbate cele mai importante subiecte din casa Mireasa, totodată, aceştia vor da curs întrebărilor venite din telespectatorilor.

După difuzarea ediţiei Mireasa, de la ora 14:00, începând cu ora 19:00, gazda show-ului Mireasa, Urzeala soacrelor, Gabriela Cristea, îi invită pe telespectatori să continue creionarea poveştilor prin dezbaterea argumentată a subiectelor zilnice alături de invitaţi speciali şi să afle detalii în premieră despre participanţi, dat fiind faptul că aceştia sunt într-o competiţie.

Mai mult, cei de acasă vor avea ocazia, prin intermediul emisiunii Mireasa: Urzeala soacrelor, să îşi susţină favoriţii în direct, la tv. Tot ce trebuie să facă aceştia este să se înscrie trimiţând un mesaj la adresa fanmireasa@antenagroup.ro, urmând a fi contactaţi de echipa emisiunii de la Antena Stars, pentru a programa prezenţa în platoul reality show-ului, anunţă producătorii emisiunii Mireasa, Urzeala soacrelor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: