Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reacționat Tavi Clonda la scandalul dintre Gabriela Cristea și Maria Constantin: ”Cine spune, ăla e”

Cum a reacționat Tavi Clonda la scandalul dintre Gabriela Cristea și Maria Constantin: ”Cine spune, ăla e”

Cum a reacționat Tavi Clonda la scandalul dintre Gabriela Cristea și Maria Constantin: ”Ai auzit iubire?”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au reacționat la scandalul iscat de Maria Constantin. În cadrul emisiunii pe care cei doi o au, aceștia au comentat jignirile artistei. 

Cum a reacționat Tavi Clonda la scandalul dintre Gabriela Cristea și Maria Constantin

Gabriela Cristea și Maria Constantin se află într-un scandal iscat de artistă. Cele două au împărțit la un moment dat același bărbat, iar acum au apărut din nou jignirile între ele. În cadrul emisiunii Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea, difuzată pe Antena Stars, fanii au aflat și care a fost reacția lui Tavi Clonda după ce a aflat de spusele interpretei muzicale. Artistul a mărturisit că nu-l interesează acest subiect.

Nu este prima dată când Gabriela Cristea reacționează la spusele Mariei Constantin, căci aceasta a avut o primă reacție la Xtra Night Show, spunând că nu o interesează de faptul că Maria Constantin a spus despre ea că ar fi ”a cincea soție, supraponderală și rea”.

Gabriela Cristea i-a dat vestea soțului ei, spunându-i despre cum a vorbit Maria Constantin despre ea. Vedeta a mărturisit cu această ocazie că nu vrea să comenteze sub nicio formă spusele interpretei de muzică populară, considerându-le „inepții”.

”A sunat cineva că cică a fost Maria Constantin la o emisiune și a zis că am fost și grasă și rea și urâtă. Ce să comentez asemenea inepții? Ai auzit, iubire? Ți-ai luat o nevastă grasă și urâtă și rea! (…) Nu mă afectează”, a spus Gabriela Cristea.

Tavi Clonda: ”Ești sexy și rea”

Tavi Clonda a fost la fel de calm, urându-i Mariei Constantin să fie sănătoasă. Artistul a glumit cu partenera lui, spunându-i că este „sexy și rea”, adăugând apoi că nu este interesat de scandal. Mai mult, soțul Gabrielei Cristea a susținut că ”cine spune, de fapt, ăla e”.

”Așa a zis? Să fie sănătoasă! Adevărul că ești cam „rea” cu mine. Sexy și rea. Băi, prințesă, noi ne știm așa de bine cine suntem și cum suntem, iar lumea caută scandal, pe noi nu ne interesează. Cine vrea scandal, să și-l ia. Să se bată singur, în oglindă. Și cine spune, de fapt, ăla este, știi? Ca măgarul din poveste. Nici nu știu de ce ai pronunțat niște nume. Nu vreau să fiu în aceeași propoziție cu persoane pe care nu le cunosc și nu mă interesează să le cunosc”, a transmis Tavi Clonda.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: