Redactia.ro
Home » Monden » Ce părere are Maria Constantin despre Gabriela Cristea. Artista, replici dure la adresa fostei prezentatoare tv

Ce părere are Maria Constantin despre Gabriela Cristea. Artista, replici dure la adresa fostei prezentatoare tv

GALERIE FOTO (3) Ce părere are Maria Constantin despre Gabriela Cristea (1)

Ce părere are Maria Constantin despre Gabriela Cristea. Interpreta de muzică populară, Maria Constantin a vorbit pentru prima oară despre Gabriela Cristea, fosta soție a lui Marcel Toader. Vedeta a participat la un joc într-o emisiunea, în care trebuia să-și dea cu părerea despre câteva persoane celebre din showbiz. Printre ele s-a aflat și fosta prezentatoare tv, Gabriela Cristea.

Ce părere are Maria Constantin despre Gabriela Cristea. Artista, replici dure la adresa fostei prezentatoare tv

Ce părere are Maria Constantin despre Gabriela Cristea. Maria Constantin a devenit cunoscută după ce s-a căsătorit cu regretatul afacerist Marcel Toader, fostul soț al Gabrielei Cristea. Interpreta de muzică populară a reușit să-și formeze și o carieră muzicală de succes, mai ales după ce s-a despărțit de Marcel Toader, care a avut loc cu mare scandal. Invitată într-o emisiunea, Maria Constantin a jucat un joc în care trebuia să-și spună părerea despre câteva personaje din showbiz-ul românesc.

Blondina a spus că fostul soț, Marcel Toader i-ar fi spus că prezentatoarea tv ar fi o persoană rea. „A cincea soție. Dacă eu am fost a șasea, ghici ciupercă ce e? În momentul de față am observat că are problemă cu greutatea. N-o cunosc personal. Din descrierile fostului soț… îmi spunea că este o femeie foarte rea. Fostul soț mi-a zis, care din păcate nu mai este. Asta e din descrierile lui, eu nu știu mai multe. Nu ar fi neapărat un defect „supraponderală”. Am văzut niște filmări recente și am văzut că a luat ceva în greutate, dar asta nu e de judecat, are deja doi copii”, a spus Maria Constantin.

Ce spunea Marcel Toader despre Gabriela Cristea

Marcel Toader s-a stins din viață pe 3 august, în urmă cu doi ani, după ce a suferit un infarct în timp ce se afla la o masă cu mai mulți prieteni. Afaceristul și Gabriela Cristea s-au căsătorit în 2008, iar dragostea dintre cei doi a durat cel mai mult dintre toate căsniciile lui Marcel Toader. Omul de afaceri a fost împreună cu Gabriela timp de cini ani, dar până la urmă au divorțat. Motivul separării ar fi fost faptul că vedeta dorea să facă un copil prin fertilizarea, iar după despărțire, cei doi și-au spălat rufele în public. Gabriela Cristea i-a intentat un proces fostului soț și i-a cerut aproximativ 400.000 de euro. Cu toate astea, înainte să se stingă din viață, afaceristul a revenit la sentimente mai bune, în ceea ce o privește pe Gabriela. ”Despre Gabriela am avut mereu o părere fantastică! Este una dintre cele mai bune moderatoare de televiziune. Îi doresc tot succesul din lume, fericire în familie, să îmbătrânească lângă soțul ei și să se iubească. Eu nu am resentimente. Fiecare are viața lui și drumul lui”, a spus Marcel Toader.

Gabriela Cristea si Marcel Toader

Nici divorțul de Maria Constantin nu a fost unul liniștit. Afaceristul a acuzat-o pe blondină că l-a înșelat în timp ce erau căsătoriți. Ulterior, interpreta de muzică populară a declarat că nu a fost adevărat și că separarea s-a produs din cauza multor neînțelegeri.

Marcel Toader si Maria Constantin

Cum a reacționat Gabriela Cristea
Gabriela Cristea s-a arătat suprinsă de declarațiile Mariei Constantin, dar spune că perioada petrecută alături de fostul soț a rămas undeva bine ascunsă în trecut: “Acum aud prima dată ce a spus doamna. Mă interesează atât de puțin ce a spus. Am alte preocupări, e ziua fetiței mele. Nu este nici prima, nici ultima care a făcut și o să mai facă treaba asta. E departe de mine perioada cu Marcel, e o chestiune din trecut, nici nu-mi mai aduc aminte că mi s-a întâmplat. A luat-o gura pe dinainte! Eu nici nu o cunosc pe doamna. Eu nu mi-am permis vreodată să enunț lucruri răutăcioase la adresa vreunei persoane”, a declarat Gabriela Cristea, la emisiunea Xtra Night Show

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: