Redactia.ro
Home » TV » Maria Constantin, momente de groază în timpul căsniciei cu Marcel Toader: „Îmi doream ca a doua zi să nu mai mai trezesc…”

Maria Constantin, momente de groază în timpul căsniciei cu Marcel Toader: „Îmi doream ca a doua zi să nu mai mai trezesc…”

GALERIE FOTO (4)

Maria Constantin a trecut prin momente dificile, în urmă cu mai mulți ani, atunci când era căsătorită cu Marcel Toader.

 

Maria Constantin, momente de groază în timpul căsniciei cu Marcel Toader

Maria Constantin și Marcel Toader au fost protagoniștii unui scandal de proporții care a ținut o lungă perioadă prima pagină a tabloidelor. Cântăreața a fost invitată în cadrul unei emisiuni televizate, unde a vorbit despre momentele dificile din viața ei. Artista a amărturisit că și-a dorit chiar să nu mai existe.

„În momentele respective mi-am dorit să nu am televizor în casă, să nu aud în stânga în dreapta, toată lumea mă suna de tot ce se discuta. A fost foarte dur că s-a lovit în familia mea, în copilul meu și s-a degradat foarte mult. Într-o noapte mama m-a sunat și plângea, eu încercam să fiu tare și îmi doream ca a doua zi să nu mai mai trezesc și am considerat că într-adevăr am o problemă și trebuie să apelez la oamenii de specialitate”, a declarat Maria Constantin.

 

Mai mult, Maria Constantin a mărturisit că a fost bătută și înșelată de fostul ei soț.  Artista a mărturisit că întreaga situație a luat o întorsătură neașteptată.

„Da, a fost (n.red. agresiune fizică). Simplu fapt că am spus că vreau să se termine relația noastră. Eu am fost cea care în noaptea respectivă am vrut să plec, am plecat a doua zi, am încercat să iau lucrurile cu calm, fiecare pas l-am făcut cu calm. Nu mai contam, eu nu mai existam. Asta e cel mai dureros, atunci când partenerul tău trece pe lângă tine ca și când n-ar fi, nu mai există comunicare, apreciere. Te simți în plus, am consierat că decât să fiu în plus…mai bine stau singură și cu siguranță Dumnezeu a avut grijă și a pus ceva deoparte pentru mine”, a mai spus Maria Constantin în cadrul unei emisiuni televizate.

Maria Constantin a fost ultima soție a lui Marcel Toader, înainte ca acesta să moară în 2019, în urma unui infarct. Cei doi au divorțat în 2017.

„Sunt înmărmurită de durere“, a declarat Maria Constantin, atunci când a aflat de moartea fostului soț.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: