Redactia.ro
Home » Monden » Ce cadou și-a făcut Maria Constantin de ziua ei. Cântăreața a fost criticată dur de internauți

Ce cadou și-a făcut Maria Constantin de ziua ei. Cântăreața a fost criticată dur de internauți

GALERIE FOTO (2) Ce cadou și-a făcut Maria Constantin de ziua ei.

Ce cadou și-a făcut Maria Constantin de ziua ei. Fosta soție a regretatului afacerist Marcel Toader și-a pus implant mamar. Maria Constantin va împlini vineri 33 de ani, iar cu această ocazie și-a făcut un cadou excepțional. Potrivit acesteia, și-a dorit de mult timp să-și pună silicoane fiind complexată de faptul că are sânii mici.

Ce cadou și-a făcut Maria Constantin de ziua ei. Cântăreața a fost criticată dur de internauți

Ce cadou și-a făcut Maria Constantin de ziua ei. Interpreta de muzică populară are o viață liniștită în prezent și se bucură viață cât de mult poate. Vineri, 12 martie, fosta soție a lui Marcel Toader va împlini 33 de ani, iar cu această ocazie și-a făcut un cadou surprinzător. Maria și-a pus implant mamar, fiind extrem de mulțumită de această decizie. Cântăreața a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care precizează că implantul mamar este un cadou de ziua ei, pe care și l-a dorit de foarte mult timp, fiind complexată de mărimea sânilor ei. Maria Constantin a postat o poză cu ea și medicul care a operat-o, aceasta purtând o bustieră postoperatorie, iar fericirea vedetei i se citește pe chip. “Pentru că mâine (n.r.: 12 martie) este ziua mea, am decis că a venit momentul să mă las pe mâna celui mai bun doctor, @dr.dameh, și să îmi rezolv complexul pe care îl aveam din momentul în care am născut (…). Happy birthday to me (n.r.: La mulți ani mie)”, a scris cântăreața de muzică populară pe rețelele de socializare.

Maria Constantin si-a pus implant mamar
Maria Constantin si-a pus implant mamar

Cu toate că unii internauți au felicitat-o pentru alegerea făcută, alții au criticat-o dur pentru operația estetică. “Arăți super și fără intervenții de chirurgie plastică”, “Complex de când ai născut… adică??? E doar o scuză”, “Bravo, fiecare e liber să aleagă ce vrea să facă cu corpul lui”, “La mulți ani, pe 12 martie e și ziua mea, nu prea avem noi noroc în dragoste, dar știu că Dumnezeu ne iubește”, “La mulți ani!! Vei arăta minunat. Succes în carieră”, sunt comentariile postate la imaginea vedetei.

Maria Constantin, despre scandalul cu Marcel Toader

Deși s-a stins din viață în urmă cu doi ani, Marcel Toader a rămas în amintirea Mariei Constantin. Cei doi au fost căsătoriți, dar câsnicia nu a durat mult, iar cei doi s-au despărțit cu mare scandal. După ce au anunțat că o iau pe drumuri separate, multă lume a dat vina pe Maria pentru ce s-a întâmplat între ea și fostul partner de viață.

Invitată într-o emisiunea Tv, interpreta de muzică populară a declarat că a trecut prin momente grele în timpul scandalului cu fostul soț. Conform acesteia, Marcel Toader ar fi înșelată, lucru care a năruit întreaga poveste de dragoste. „În momentele respective mi-am dorit să nu am televizor în casă, să nu aud în stânga în dreapta, toată lumea mă suna de tot ce se discuta. A fost foarte dur că s-a lovit în familia mea, în copilul meu și s-a degradat foarte mult.Într-o noapte mama m-a sunat și plângea, eu încercam să fiu tare și îmi doream ca a doua zi să nu mai mai trezesc și am considerat că într-adevăr am o problemă și trebuie să apelez la oamenii de specialitate”, a declarat artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: