Redactia.ro
Home » Știri » Maria Constantin s-a mutat cu noul iubit! Dezvăluiri picante despre relația artistei

Maria Constantin s-a mutat cu noul iubit! Dezvăluiri picante despre relația artistei

Cantareata de muzica populara Maria Constantin este in culmea fericirii. Nu doar ca iubeste si este iubita, dar se muta la casa ei, impreuna cu noua cucerire, semn ca lucrurile se indreapta spre directia cea buna. Mai mult, este posibil sa se auda si clopotele de nunta.

Radiaza si pare ca a intinerit cel putin 10 ani. Asa arata fericirea pe chipul frumoasei cantarete, care a declarat recent ca are pe cineva in viata ei. Aflata la un eveniment moden, Maria Constantin s-a afisat la brat cu noul iubit din dotare, chiar daca a incercat sa ascunda relatia de ochii lumii. “S-a observat că sunt într-o relație. El nu este persoană publică și cu siguranță dacă a fost un caz asemănător în viața mea, nu va mai exista, pentru că a fost destul de complicată acea perioadă în care eram atât de expusă. De aceea, am început si am încercat să-mi țin viața privată deoparte, să nu afle lumea”, a marturisit Maria Constantin intr-o emisiune televizata.

Maria Constantin ceruta in casatorie?

Cum era si firesc, Maria Constantin si iubitul secret au decis sa se mute impreuna si sa isi vada de viata. O astfel de miscare in viata de cuplu nu face nimic altceva decat sa anunte ca exista sanse de casatorie. Mai mult, si actualul iubit a fost casatorit in trecut. Cat despre Maria Constantinescu, aceaasta a fost cunoscuta pentru relatia cu fostul partener de viata al Gabrielei Cristea, Marcel Toader, decedat in urma cu mai mult de un an, in urma unui infarc suferit.

Cantareata de muzica populara Maria Constantin este in culmea fericirii. Nu doar ca iubeste si este iubita, dar se muta la casa ei, impreuna cu noua cucerire, semn ca lucrurile se indreapta spre directia cea buna.

In 2018, imediat dupa divort, Maria Constantin is refacea viata in bratele cunoscutului fotbalist, Dacian Varga. Astfel ca, arrtista a bifat doua casnicii esuate, dar si un baiat din prima casatorie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: