Redactia.ro
Home » Monden » Maria Constantin se mărită a treia oară? Ce spune artista despre iubitul ei

Maria Constantin se mărită a treia oară? Ce spune artista despre iubitul ei

MAria Constantin

Cântăreața Maria Constantin vrea să se căsătorească din nou. Cu toate că nu a avut noroc în dragoste până acum, artista a mărturisit, miercuri, în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea” de la PROTV că este pregătită să spună ”DA” pentru a treia oară. Ea a oferit, totodată, și mai multe detalii despre bărbatul care i-a cucerit inima. 

Maria Constantin, pregătită pentru o nouă căsătorie

Maria Constantin (33 de ani) este dispusă să se recăsătorească, a treia oară, după două căsnicii eșuate. Invitată în platoul ”Vorbește Lumea” de la PROTV, artista a confirmat acest lucru și a oferit mai multe detalii despre cel care ar urma să îi devină soț și care i-a cucerit inima.

„Eu dintotdeauna mi-am dorit o familie. Probabil și din cauza încercărilor eșuate, oamenii m-au privit mai ciudat. Nu aș spune nu la o a treia căsnicie. Sunt tânără. Da, sunt într-o relație. Nu am niciun fel de problemă. De ce nu aș împărți viața cu cineva, poate până la adânci bătrâneți, Doamne-ajută!”, a spus cântăreața la ”Vorbește Lumea”.

Maria Constatin și noul iubit locuiesc împreună

Maria Constantin și noul ei partener, Robert, pe numele său mic, nu au un an de relație, a mai dezvăluit cântăreața. De asemenea, cei doi locuiesc împreună și împart treburile casnice.

 „Pe mine mă interesează să fiu eu bine, nu compatibilitatea zodiilor. Să mă simt eu bine, să fiu eu ok”,a răspuns când a fost întrebată ce zodie este partenerul ei. Totodată, cântăreața a dezvăluit că iubitul ei „ cred că de toate gătește”. Tot ce înseamnă mâncare tradițional românească, intru eu în bucătărie. Eu mă pricep.”  

Întrebată dacă locuiesc împreună, Maria a completat: „Da, să tot fie ceva timp”.

Maria Constantin, mai atentă la detalii

Artista a mai precizat că a devenit mai atentă la persoana cu care decide să formeze o relație.

„Sunt atentă la, nu știu, încredere și la tot ceea ce construim împreună. Eu așa consider, că într-o relație totul trebuie construit împreună și trebuie atenție și încredere din partea amândurora. (…) Asta cu iubirea, da, într-adevăr, se mai poate stinge după câțiva ani de zile, dar dacă rămâne respectul și încrederea față de celălalt partener, atunci înseamnă că este o relație ok. (…) Eu nu mai cred în vorbe sau în tot ceea ce mi se spune.”

Sursa: Cancan.ro

Sursa: Cancan.ro

Maria Constantin a mai avut două căsnicii

Artista a mai fost căsătorită de două ori. Prima oară cu interpretul de muzică populară Ciprian Tapotă. Fosta perechea și-a oficializat relația în anul 2007 și are împreună un fiu, Codrin (10 ani). Ulterior, solista s-a căsătorit cu regretatul om de afaceri Marcel Toader. Cei doi au divorțat în luna ianuarie a anului 2018. O perioadă, vedeta a format un cuplu cu fostul jucător de fotbal Dacian Varga.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: