Redactia.ro
Home » TV » Cu cine se iubește acum Maria Constantin. L-a uitat complet pe fotbalistul Dacian Varga FOTO

Cu cine se iubește acum Maria Constantin. L-a uitat complet pe fotbalistul Dacian Varga FOTO

GALERIE FOTO (2) MAria Constantin

Maria Constantin și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat, după despărțirea de Dacian Varga. Cântăreața de muzică populară este acum în brațele altui bărbat, ce pare că o face foarte fericită. Cei doi au fost surprinși într-un club de fițe de la malul mării.

Maria Constantin iubește din nou, după despărțirea de Dacian Varga

Maria Constantin și-a refăcut viața după ce s-a despărțit de fotbalistul Dacia Varga. Cântăreața de muzică populară a ieșit acum, pentru prima dată, la brațul unui alt bărbat. Chipurile, bărbatul în cauză n-ar fi chiar „liber de contract”, lucru care nu pare să o deranjeze deloc pe cântăreață. Potrivit Cancan.ro, bărbatul e căsătorit și are un copil. Mai mult de atât, soția ar fi tunat și fulgerat când ar fi auzit că Maria Constantin și soțul ei s-au afișat în public. Există, însă, și voci care susțin că bărbatul și soția sa sunt separați.

Cât despre noul cuplu, cei doi au fost surprinși de paparazzi, iar imaginile arată că cei doi au o relație frumoasă și sunt atrași unul de celălalt. Toată noaptea, cântăreața nu s-a dezlipit de iubitul ei, alături de care a dansat. Cei doi au zâmbit toată noaptea, semn că sunt foarte fericiți.

De ce s-a despărțit Maria Constantin de Dacian Varga

După despărțirea de Dacian Varga, din luna februarie, Maria Constantin a intrat singură în starea de urgență, când a trebuit să petreacă foarte mult timp acasă, singură. După trei luni de pandemie, vedeta a ieșit nu singură, ci cu o nouă cucerire. Încă din februarie, cântăreața de muzică populară a fost singură, dar acele zile s-au sfârșit, pentru că ea are un nou iubit.

”Da, ne-am despărțit, însă nu vreau să dau prea multe detalii. Pot să spun că lui Dacian nu am ce să îi reproșez, e un om foarte bun, însă am ajuns să ne înstrăinăm. Eram amândoi foarte ocupați, așa am ajuns în punctul de a discuta față în față ferm și să ajungem la această decizie”, a declarat Maria Constantin, după separarea de fotbalistul Dacian Varga. Acum, vedeta este fericită în brațele altui bărbat, alături de care s-a afișat pentru prima dată.

MAria Constantin
MAria Constantin și iubitul ei
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: