Redactia.ro
Home » Monden » Îți dai seama cine e? Artista de muzică populară e iubită de toată lumea

Îți dai seama cine e? Artista de muzică populară e iubită de toată lumea

GALERIE FOTO (4)

În imaginile acestea, artista de muzică populară era doar o copilă, care își dorea să cânte pe cele mai mari scene ale României. Culmea, peste ani, visul ei s-a îndeplinit. Acum, cântăreața este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară. Îți dai seama cine e?

Artista de muzică populară e iubită de toată lumea

A debutat în lumea muzicală la o vârstă fragedă, însă succesul l-a cunoscut recent. Ea a simțit fiorii scenei grație unui concurs muzical organizat de emisiunea „Tezaur Folcloric”, realizată de regretata Mărioara Murărescu. Acolo, Vlăduța Lupău, căci despre ea e vorba, a făcut o impresie frumoasă și s-a remarcat drept o artistă talentată.

Frumoasa cântăreață de muzică populară avea doar câțiva ani când a fost realizată această emisiune, în care a participat alături de alte două nume sonore, Diana Gurzan și Andrada Părâia. Iată că peste ani, norocul i-a surâs, iar numele Vlăduței Lupău a devenit de referință în lumea muzicală.

Controversele legate de Vlăduța Lupău

Cariera ei muzicală a cunoscut un avânt serios odată cu nunta sa, dar și cu scandalul în care a fost implicată recent. Potrivit presei de scandal, Vlăduța Lupău a avut o idilă cu saxofonistul Armin Nicoară, colegul ei de scenă din ultima perioadă.

Vlăduța Lupău are 28 de ani și este o adevărată revelație în topurile muzicale românești. Videoclipurile sale se bucură de milioane de vizualizări în mediul online, fiind extrem de apreciate în rândul românilor. Puțini știu, însă, că Vlăduța Lupău are, practic, o altă pregătire profesională. Deși are o voce superbă, Vlăduța este… medic veterinar de profesie! Ea a urmat cursurile de Medicină Veterinară din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj Napoca. Mai mult de atât, ea a urmat șpi un doctorat în cadrul aceleiași facultăți. „Da, animalelor le place muzica! Sunt atâtea videoclipuri cu animale pe internet unde se vede clar că şi ele sunt muzicale. Sper totuși că le place şi muzica populară!”, a afirmat cântăreața.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: