Redactia.ro
Home » Monden » Scandalul lunii! Armin Nicoară a spus care este adevărul despre relația cu Vlăduța Lupău

Scandalul lunii! Armin Nicoară a spus care este adevărul despre relația cu Vlăduța Lupău

Scandalul lunii! Armin Nicoară a spus care este adevărul despre relația cu Vlăduța Lupău

Scandalul lunii! Armin Nicoară a spus care este adevărul despre relația cu Vlăduța Lupău. Scandalul dintre Armin Nicoară și Vlăduța Lupău pare că se intensifică pe zi ce trece. Cei doi au început să-și arunce vorbe grele unul altuia, dar saxofonistul s-a decis să spună adevărul.

S-a aflat adevărul! Cel mai îndrăgit saxofonist de la noi este gata să spună „Adio” burlăciei și să o ducă la altar pe iubita lui, Claudia Puican.

Armin Nicoară a povestit că iubita lui își dorește foarte mult să îmbrace rochia de mireasă.

„Eu și Claudia ne înțelegem foarte bine, este foarte important pentru mine că este și ea artist și, în felul acesta, ne înțelegem unul altuia meseria și știm cum să ne completăm. În scandalul cu Vlăduța Lupău eu i-am zis să stea liniștită și să nu se bage. Eu pe Vlăduța am cunoscut-o înainte să o cunosc pe iubita mea.

Am vrut să o protejez pe Claudia și tocmai de aceea nu am vrut să se implice în așa ceva. Ea (Claudia Puican, n.r.) își dorește foarte mult să ne căsătorim, dar eu îi spun să mai aștepte puțin. Totuși, eu sunt destul de tânăr, mai am un pic de copilărit. Cu toate acestea, o iubesc mult și mi-aș dori să-i pun inelul pe deget.”, a declarat Armin Nicoară, în exclusivitate pentru CANCAN.RO

Scandalul lunii! Armin Nicoară a spus care este adevărul despre relația cu Vlăduța Lupău

Potrivit Cancan.ro, Armin Nicoară a povestit adevărul despre relația cu Vlăduța Lupău. Acesta a spus că nimeni nu va ști ce s-a întâmplat între ei doi, iar în cazul în care ar fi fost adevărat că cei doi ar fi avut o relația, artistul susține că nu ar fi spus public așa ceva.

Armin Nicoară a declarat că toată situația a pornit de la Vlăduța Lupău, menționând că se simte dezamăgit de atitudinea artistei.

Armin Nicoară scoate adevărul la iveală

Nu are nimeni de unde să știe ce s-a întâmplat între mine și Vlăduța. Dacă s-a întâmplat ceva, eu, ca bărbat, nu o să mă laud, nu te poți lăuda cu așa ceva. Mai bine o să spun că nu am avut nicio relație cu ea, decât să spun că am făcut și am dres. Eu, ca bărbat, nu pot să mă laud cu așa ceva, chiar dacă a fost, chiar dacă nu a fost… Trebuie să fiu nebun la cap. Totul a început din cauza ei. Nici nu știu… Am plecat la schi și, în acea dimineață, am văzut articolul în care ea vorbea urât de mine, că ea m-a ridicat pe mine, că nu ar putea avea o relație cu un om cât mâna ei… Dar nu știu de ce a început ea să povestească, cui i-a povestit, dar eu nu mă bag. (…) Noi am plăcut la public foarte mult, ne-am înțeles foarte bine… Adică, noi nu ne feream de oameni. De exemplu, dacă era o melodie așa, mai de dragoste, normal că ne comportam pe scenă… Dar nu vreau să dau mai multe amănunte” a spus Armin Nicoară.

Mai mult, artistul a precizat că nu vrea să o implice pe iubita sa, Claudia Puican în acest scandal, motiv pentru care i-a spus să nu intervină.

Claudia este iubita mea de ceva timp. În scandalul ăsta, nu a avut ce să facă… Mă știam cu Vlăduța înainte de ea și i-am spus să nu se bage. Nu i-am dat voie să se bage, chiar dacă prietenul lui Vlăduța  mi-a comentat pe pagină, a spus Armin. 

Surse apropiate celor doi artiști au declarat că între ei ar fi fost mai mult decât o relație de colegialitate.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: